Fullenmek

Konusu 'Bunun Dışındakilerin Arşivi' forumundadır ve BaKıRcI tarafından 8 Haziran 2015 başlatılmıştır.

Değerli forum kullanıcıları,

Bu forumda aktif olabilmen için öncelikle oyun hesabına giriş yapman gerek, aksi taktirde foruma ulaşamassın. Eğer oyun hesabın yok ise, lütfen kendine yeni bir hesap aç. „Oyun için tıkla“
Konu Durumu:
Mesaj gönderimine kapalı.
  1. BaKıRcI

BaKıRcI User

Selam arkadaslar ben senelerdir bu oyunu oynuyorum fakat hep kucuk seylerle ugrastim yani anliyacaginiz oyunu daha yeni ogrendim.ogrendim.suanki gemimi yazayim sizlere..
    tR3
    Goli
    10lf3
    Bo2 2
    Hiz 2
    credili tasarimlar var
    p.E.t var 4 lvl
    1 iris 7 flax
    1 arge yim
    iste gemim boyle yanliz ben kutu toplarken sıkılıyorum oyuzden 35 Tl lik avantaj paketimidir nedir onu cekmeye karar verdim 15lf3 10bo2
    10da hiz veriyor sizce aliyimmi ayrica p.e.t imde ticaret mod. 2 falan var kamikaze 1 var ttcaret taktigiyle gunde 24-30 m arasi credi kasiyorum suan 50 m krdi var sizce ne yapmaliyim oyunla ilgili simdiden herkese tesekkurler soru sorarsaniz cevaplayamaya bilirim hastanedeyimde suan bikac gundur

2. ALTAY✔

ALTAY✔ User

Merhabalar,

Paket alacaksanız bonus kutu toplayın bol bol ve önce irisleri fullemeye bakın daha sonra görevler vs klana girip destek alın irisler için ve klanla birlikte görevleri yapın 2-3 istikrarlı bir şekilde giderse işiniz güçlü bir gemiye sahip olursunuz.

İyi Forumlar

Moderatör tarafından en son değiştirilen: 8 Haziran 2015
  3. günde 2 saat ve üzerinde kutu topluyosan 35 liraya o paketi çekeceğine 28 liraya 2 aylık kutu içeriğini 2 kat arttıran paketi çek hergün kutu topla. uri biriktirdikten sonra haftalık indirim paketi çek ve gemini donat.

4. tr3 serverii zor bir serverdir Tr5 veya Tr6 gelmelisin öncelikle.
    katlandırıcı çekip petle beraber kutu toplarsan 2 ay iyi bşeyler dizersiniz

5. Tr3 zor değil ya . :)
    Leoyla eski haritada kasıl bi 20 lf3 15 bo2 kasana kadar sonra goliye geç cubide takıl bence . Bu seviyede oyuna para yatırman manasız .

6. bence bu seviyede oyuna 35 tl yatırılır ben tersten gittim ful olana kdr çile çektim zorlandım yani ama en başta goli paketini alıp direkt cubi partilerine katılırsan zamandan kazanırsın bence al goli paketini :)

7. senberk99

senberk99 User

Bence leo ile 15lf3 +15bo2 falan olana kadar takılabilirsin.Ayrıca bence oyuna para yatıracaksan katlayıcı için yatır.Pet almaya bak ve sonra petin levllerini arttır.Ve 3level modüllerden al.En önemlileri
    Kamikaze hammade toplayıcı ve otomatik toplayıcı

8. BaKıRcI

BaKıRcI User

35 TL olani almaya karar verdim tum arkadaslara tesekkurler.

Ins aldiktan sonra Yeniden size danisacagim

Konu silinebilir...

9. Merhabalar;

Konu kilitlenmiştir.

İyi forumlar.

Konu Durumu:
Mesaj gönderimine kapalı.