Fuller baksın

Konusu 'Bunun Dışındakilerin Arşivi' forumundadır ve †Tяuva^ƒŧ^Mmo† tarafından 15 Şubat 2016 başlatılmıştır.

Değerli forum kullanıcıları,

Bu forumda aktif olabilmen için öncelikle oyun hesabına giriş yapman gerek, aksi taktirde foruma ulaşamassın. Eğer oyun hesabın yok ise, lütfen kendine yeni bir hesap aç. „Oyun için tıkla“
Konu Durumu:
Mesaj gönderimine kapalı.
  1. Merhaba arkadaşlar Halka droit tasarımını kullanmaktaki mantık nedir acaba ? çok kalkanın var vurusun dp düşüyor. Ben Vs atıyorum karşımdaki general adam bana 202 k çıkartıyor ben ona aynı şekilde 200 üstü vuruyorum ama onun dp ve kalkan değerleri azalma çok az ben ise patlıyorum ema vs kurtarmıyor hiç bi şekilde anlık olarak dayanamıyorum hasara nasıl oluyor bu 458 bin kalkanım mevcut savaş konfisinde nasıl indiğini anlayamıyorum bir anda 0 a iniyor.Karşımdakimi çok güçlü ben mi çok güçsüzüm anlamadım. x4 diminisher yeteneği + burgu yaptıgımda 100-105 k arası giriyor karışım 380-410 arası hasardan anlamışsınızdır geminin özelliklerini :D saygılar yardım ederseniz sevinirim arkadaşlar EDİT:Kasılmayı çok severim savaşla işim olmaz clan ortamı için sohbet muhabbet için oynuyorum Savaşmaktan çok fazla anlamam ama yine giderim var :D

2. SORRYAGA

SORRYAGA User

Full değilim ama halka ile bir süre ubada savaştığım için anlatmaya çalışayım.Örneğin sen 360 dp 450 kalkanın var ve 100k vuruyorsun.
    Adam halka düzeninde 306 dp 800 kalkan 100k vuruyor.İkinizin de vurduğu hasar 92k kalkana 8k dp ye gidiyor.İkiniz birbirinizi 5 kez vurduğunuzda senin 450k kalkanın bitmiş ve darbe puanın 320k oluyor.Adamda 350k kalkan ve 266k dpsi kalıyor.Buradan sonra aldığın hasar direk dp ye gidiyor ama adamın hala kalkanı olduğu için onda hala 8k dp iniyor.Adamda kalan 350k kalkan seninle arasındaki 60k lık dp farkını kapatıyor.Bu durumu 2. konfi ile de düşünürsen adamın kalkan bitmeden sen ölmüş olursun.O yüzden adam halka ile geliyorsa sende halkayı kullanacaksın.Umarım anlatabilmişimdir:)

Konu Durumu:
Mesaj gönderimine kapalı.