Fuller nasıl kasılır

Konusu 'Konuşmacı köşesi' forumundadır ve Magi08gs tarafından 12 Mart 2020 başlatılmıştır.

Değerli forum kullanıcıları,

Bu forumda aktif olabilmen için öncelikle oyun hesabına giriş yapman gerek, aksi taktirde foruma ulaşamassın. Eğer oyun hesabın yok ise, lütfen kendine yeni bir hesap aç. „Oyun için tıkla“
  1. Magi08gs

Magi08gs User

Full+Full gemisi olanlara bir sorum var nerde hızlı uridium kasıyorsunuz ve oyun süresi boyunca neler yapıyorsunuz

2. can123can

can123can User

ful+fulerım ekmek kapısı bl harıta mınd

3. Magi08gs

Magi08gs User

Onun taktiği nedir yaklasilmiyor hiç etrafındakiler 300k vuruyor

ateistkeci bunu beğendi.
  4. can123can

can123can User

100 k falan vuruyo oyle 300 k vurmuyo taktıgı yok yanı adamlar 8 kısılık grup kuruyolar yapıyolar

5. zalim

zalim User

hangi şirkettesin bilmiyorum ama rakip şirketin haritalarına bir git kamufule almana bile gerek yok fulleri bırak albay ,tüm general ,general hepsi orada. ama sen korkma sana birşey yapamazlar sen den korkup kaçıyor hepsi.:D

KurmayALBAY, ateistkeci ve can123can bunu beğendi.
  6. -İDALI-

-İDALI- User

Güçlü klanın yoksa minfirea yaklaşman biraz zor. Kendi şirketinde bile senin şirketinin ittifak olan düşman şirketlerle kestikleri için seni aradan çıkarırlar. Şahsen ben 4-5 de boss uber vs kesiyorum ve ABG kapısı yapıyorum vaktim oldukça.
    Not: tek oynuyorum

can123can bunu beğendi.
  7. Themis.

Themis. Guest

Merhaba,

Öncelikle konunuzu daha uygun bir yere taşıyorum. Sorunuza gelicek olursak çok bi fark yok ya Cubikon dönüyorlar yada Mindfire gibi yaratıkların peşinde koşuyorlar :p

İyi forumlar.

8. düşman haritada cubiyi kes dostları - yememk ıcın kesemezsın uri bölünür ama dusman haritasında bütün ganimeti tek alırsın

9. Paladiumda Daha iyi kasabilirsin hem cephane hemde paladium toplıyarak galaksi enerjisi elde edebilirsin 5-2 de haritanın ortasında paladium verip galaksi enerjisinie çevirebilirsiniz :)

10. can123can

can123can User

full+fuller paladıum toplamaz

-İDALI- bunu beğendi.
  11. Amme hizmeti: full+fuller kasılmazlar. İndirim çekip abg veya hades dönerler. Çünkü artık full+fulldür.

can123can ve -İDALI- bunu beğendi.
  12. JαbbαŔ

JαbbαŔ User

paladium toplamak mı :) 15 pala toplayana kadar 1 tallon kesilir onunla da 2 kapı açılır . NPC kesmek her zaman mantıklı gelişmiş gemiler için

can123can bunu beğendi.