Futbol Fanatiği

Konusu 'Bunun Dışındakilerin Arşivi' forumundadır ve You°Ar£°M¥°©o®£ tarafından 29 Mart 2016 başlatılmıştır.

Değerli forum kullanıcıları,

Bu forumda aktif olabilmen için öncelikle oyun hesabına giriş yapman gerek, aksi taktirde foruma ulaşamassın. Eğer oyun hesabın yok ise, lütfen kendine yeni bir hesap aç. „Oyun için tıkla“
Konu Durumu:
Mesaj gönderimine kapalı.
  1. Goliath gemisindeki bütün 250 bin uridiumluk tasarımlara sahibim tasarımlardan biraz sıkıldım. Futbol fanatiği paketini alanlar bu paket hakkındaki fikirlerini yazabilir mi tasarımlar güzel mi? bu paraya değer mi ?

2. Kick tasarımı - rengi cerraha benziyor kalkan veriyor başka özelliği yok oldukça gösterişli bir tasarım.
    Referee tasarımı - siyah beyaz çizgili bir tasarım ek bir özelliği yok aklımda kaldığı kadarıyla diğer 2 tasarım kadar olmasada güzel sayılır.
    Goal tasarımı - siyah beyaz oldukça gösterişli ve güzel tasarım yanılmıyorsam tp desteği veriyor..

3. EFSANE

EFSANE User

Merhaba;

Futbol tasarımları özellikleri diğer var olan tasarımlarla aynı olsa da görsel açıdan çok hoş durmaktalar.

Toplu olarak satıldıklarından dolayı çok büyük avantajınız doğmakta normal şartlarda bunları uridium ile tek-tek satın almak baya külfetli.

Keyifli forumlar.

4. _KORSAN_AZ

_KORSAN_AZ User

Referee bildiğim kadarıyla %5 ek vuruş veriyodu :) sanırım yani

5. *Soulfly*

*Soulfly* User

bence artık kendi tasarımlarımızı kendimiz tasarlamalıyız. oyunun bu seviyeye geldiğini düşünüyorum. hem kişiye özel olur hemde oyuna bi renk katar. isterse 1 milyon uri olsun fark etmez. en azından bi hedefimiz olur :)

6. aynen doğrudur sürekli kullanmadığımdan unutmuştum hatırlattınız teşekkürler..

Konu Durumu:
Mesaj gönderimine kapalı.