Futbol Festivali Hakkında Görüşleriniz

Konusu 'Kumanda Merkezi Arşivi' forumundadır ve buzmavi tarafından 11 Haziran 2014 başlatılmıştır.

Değerli forum kullanıcıları,

Bu forumda aktif olabilmen için öncelikle oyun hesabına giriş yapman gerek, aksi taktirde foruma ulaşamassın. Eğer oyun hesabın yok ise, lütfen kendine yeni bir hesap aç. „Oyun için tıkla“
Konu Durumu:
Mesaj gönderimine kapalı.
  1. Kutular sadece 1 günlükmüydü??

2. yok 1 ay boyunca belli zamanlarda çıkcak

3. 30 gün kalması saçmalık olur en doğrusu aralıklarla çıkması öyleki 1 saatte 1000 ubr-100 çok rahat toplanıyodu herkes kırmızı roket atıyo oyun şenlendi :)

4. Aynen beleş UBR-100 lerin tadını çıkaralım :D

5. "Üstte e-mail görüntülenemiyorsa tıkla" diye bir yazı yazıyor oraya tıkla sonra çıkan sayfada Hemen Oyna yazısına tıkla bendede olmuyordu öyle denedim oldu.

Not: Ödül 1000 CBO-100 lazer mermisi ve 150 CBR 5li roketidir...

6. Kİ_BE_LE

Kİ_BE_LE User

kutular muhteşem olmuş ellerinize sağlık

7. tamam saol buldum çok teşekkürler :)

8. kutular tekrar ne zaman cikacak

9. gün aşırı çıkıyor. 1 gün çıkıp 1 gün çıkmıyor yani yarın çıkıcak diye biliyordum ama öylede olmayabilir

Son düzenlenen: 16 Haziran 2014
  10. gençler bu kutular hangi süre aralrında çıkıyor

11. Merhaba ,

Kutular sistem tarafından belli aralıklarla belli süre ile çıkartılıyor. Genel olarak tahminime göre oyuncuların en yoğun olabileceği saatlerde çıkabilir.

İyi forumlar.

12. J3yATeŞ

J3yATeŞ User

Futbol topları hangi gün hangi saatler çıktığına dair bize bilgi verirmiiniz teşekürler kolay gelsin adminim

Saat ve Günü bilmiyormusunuz adminim kaçta çıktığı hangi günde çıktığına dair

Moderatör tarafından en son değiştirilen: 16 Haziran 2014
  13. Merhaba ,

Maalesef bilgimiz yok yani sistem tarafından karışık bir şekilde çıkartılıyor. Yarın çıkar deriz çıkmaz yada çıkmaz deriz çıkar.

İyi forumlar.

14. kutular ne zaman çıkacak

15. Şu kutuların Hangi saatlerde hangi günlerde çıkacağını bi haber etseniz çok iyi olacak

16. .kinq46.

.kinq46. User

şu kuutuları 1 ay boyunca çıkartacağız dediniz nerde kardeşim 3 gündür bekliyoruz çıkmıyor

17. djibo3434

djibo3434 User

ya arkadaşlar benim flaxlarım 6 level sadece 100 000 c veriyo herkes 2m veriyo diyo bi yardımcı olurmusunuz

18. 3 Gündür kutu çıkmıyor tr4 serverinde. Kutu isteriz...o_O

Bu arada güncelleme ve fikir havuunda açtığım konuya FMOD ve SMOD lar bakarsa sevinirim.

19. GLADYATÖR

GLADYATÖR User

bugünde kutu çıkmadı ne zaman çıkacaklar 5 gün oldu çıkmayalı

20. Tom_Cat

Tom_Cat User

Etkinlik kutuları güzeldi ilk gün,sonra yok oldular.DO daha önce hiç böyle yapmamıştı.belirli aralıklarla kutular çıkardı,etkinlik görevleri olurdu v.s.anlaşılan kutular fazla geldi.

Konu Durumu:
Mesaj gönderimine kapalı.