Futbol Festivali Hakkında Görüşleriniz

Konusu 'Kumanda Merkezi Arşivi' forumundadır ve buzmavi tarafından 11 Haziran 2014 başlatılmıştır.

Değerli forum kullanıcıları,

Bu forumda aktif olabilmen için öncelikle oyun hesabına giriş yapman gerek, aksi taktirde foruma ulaşamassın. Eğer oyun hesabın yok ise, lütfen kendine yeni bir hesap aç. „Oyun için tıkla“
Konu Durumu:
Mesaj gönderimine kapalı.
  1. Bu özel kutular bidaha ne zaman gelicek ?

2. Futbol özel kutuları ne zaman gelecek yaw.

İçinden ne güzel şeyler çıkıyordu roketler ve atlama kuponu :)

3. Gelmiş ama Kutuların sayısını azaltmışlar

4. Kutu var mı yok mu belli bile değil.Katlayıcı alıcaktım iyi ki almamaışım :D:D:D

5. bi etkinliği de doğru düzgün yapsanız dişimi kırarım

___________CAN ve polatalemdar311 bunu beğendi.
  6. tasarımlar kaç gün sürer ?

7. Merhaba ,

Tasarımlar etkinlikler bitene kadar satışta kalacak diye biliyorum. Arada belki kaldırılabilir fakat yine çıkacaktır.

İyi forumlar.

8. futbol özel kutuları ne zaman gelecek tekrar

9. Hiç beğenmedim açıkçası.Kutular iyi demiştim bir tek oda değilmiş zaten.Zaten etkinliklerde güzel değil. Her zaman olan şeyler , istila kapısı zaten hiç kasmıyor.Diğer etkinliklerde her zaman olan şeyler. Etkinlik görevleri vb. gelseydi güzel olurdu böyle hiç bir fark yok.

10. mert82382

mert82382 User

etkinliğin olduğu ilk gün 4-1 de 3000 ubr toplamıştım öyle azaltmışlarki

11. İlk etkinlik günleri güzeldi ama şimdi çok kötü.

12. ***ELF***

***ELF*** User

şuan etkinlik bence etkinliğe benzemiyor.. bence farklı yaratıklar eklemenin zamanı geldi..

13. GLADYATÖR

GLADYATÖR User

bence dünya kupasının sonuna yaklaşıldı artık tüm maç günlerinde bence etkinlik kutularının olması lazım

14. tabutçu99

tabutçu99 User

evet etkinlik bitene kadar

15. GLADYATÖR

GLADYATÖR User

bugün maç vardı etkinlik kutuları var inşşalah diğer günlerdede olur

16. tabutçu99

tabutçu99 User

bugun ozel kutu var

17. GLADYATÖR

GLADYATÖR User

Final günü nasıl olur da futbol kutuları olmaz bence mutlaka olması gereken bir gün ama futbol kutuları ortalıkta yok

18. Hiç işe yaramayan bir etkinlik. Özel görevler yok. Onu geçtim kutuları hem azalttılar hem pvp den aldılar bahane bulup.

Hiçbir zevk almadım. Ramazan vb. dediler ondada hiçbir şey göremedik.Yarasa uçuş düzeni neden ramazanda gelmiyor? Cadılar bayramı bizim özel günümüzmü :mad:

Hiçbir faydası olmayan gereksiz tasarımlar getirdiler. Afedersiniz ama %10 kalkan ve %5 vuruş tasarımı zaten herkeste var.Görünüşleride mesela enforcerınki refree den 1000 kat daha güzel boş yere masraf çıkarttırlar başka bir şey değil.

Futbol mermileri x6 rsb fiyatında gerçekten komik

19. 1 aymı sürecek

20. Dünya kupası maçları ile başladı final ile bitti.

Konu Durumu:
Mesaj gönderimine kapalı.