Futbol Festivali Hakkında Görüşleriniz

Konusu 'Kumanda Merkezi Arşivi' forumundadır ve buzmavi tarafından 11 Haziran 2014 başlatılmıştır.

Değerli forum kullanıcıları,

Bu forumda aktif olabilmen için öncelikle oyun hesabına giriş yapman gerek, aksi taktirde foruma ulaşamassın. Eğer oyun hesabın yok ise, lütfen kendine yeni bir hesap aç. „Oyun için tıkla“
Konu Durumu:
Mesaj gönderimine kapalı.
  1. Hakem bot süper 3 saatlik etkinlikte 300 milyon tp kasılabiliyor

2. kutular hiç yok nerdeyse bittimi?

3. Bence darkorbitinde serverlar arası bi futbol turnavası düzenlemesi lazım . Eminim çok kişi katılır :)

4. has11

has11 User

darbe puanı demek ,geminin performansını etkileyen bir şey mi ,yani mesela geminin darbe puanının %20 azalması tüm atış elemanlarının (lazer ve roket) performansının %20 azalması mı demek ,bir de 12 saat bekliyoruz günlük dosya veriyoruz kalkan yükleme benim olmuyor alt kalkan %15-20 falan doluyor diğer arkadaşlar bir çekiyor yüklemeyi alt kalkanın %100 geri geliyor ,bu konuyla ilgili muzdaribim sürekli dezavantaj yaşıyorum ne yapmam lazım anlamadım :))

5. BonusRasta

BonusRasta User

Yeni başlayanlar kısmına konu aç bence.

Darbe Puanı deme geminin canı işte, geminin dp'si %20 azalması demek eğer venga ise 180.000 dp var. Bunun 36.000 dp inmesi ile 144.000 darbe puanı oluşmasıdır. Başka hiçbir şeye etki etmez, sadece dp iner.

Kalkan olayını pek anlamadım ama diğer kişilerin kalkanı bo2 ve geliştirmeli olabilir. O zaman biraz daha yavaş iniyor. İrisler de Hercules varsa, güçlendirici kullanıyorsa bayağı çok olduğu için sana yavaş iniyor görünebilir. Konfigürasyon değiştirme de var tabi. Biri ağır olur sadece kalkan olur, diğeri hız ve kalkan olur. Konfigürasyon değiştiği an kalkan doluyor görünüyordur sana. Kasılırken iki konfi'yi de kullanıyorsan azaldıkları zaman dolmasını bekle, biri dolunca diğer konfi'ye geç o da dolsun. Sonra tekrar kasıl.

Sen en iyisi en başta dediğim gibi Yeni Başlayanlar kısmına konu aç :)

has11 bunu beğendi.
  6. has11

has11 User

saolun teşekkürler ,bu bir puan o zaman atışının şiddetini etkileyen birşey değil ,bir örnek vereyim doğru anlamışmıyım diye birine vuruyosun 5 newton güçle ve senin 5 newton güçüne birisi 10 tane altın veriyor darbe puanın %20 azaldığında yine 5 newton güçle vuruyorsun ama sana 8 altın veriyorlar ..Bu mu yani ...Özür dileyerek artık tekrar sormam lazım :))

7. nuritur

nuritur User

futbol kutuları ne zaman gelicek adminim

8. PAPATYA

PAPATYA Guest

Selam,

Bu tür etkinlikler belirsiz zamanlarda düzenleniyor ama bir mantık işlemi yaparsak eğer, toplu bir futbol organizasyonunda bu tip şeyler olabilir. (kesin demiyorum )

Keyifli Forumlar

Konu Durumu:
Mesaj gönderimine kapalı.