FUTBOL KUTULARININ AZ OLMASI

Konusu 'Bunun Dışındakilerin Arşivi' forumundadır ve FUAT66[FERDI] tarafından 21 Haziran 2014 başlatılmıştır.

Değerli forum kullanıcıları,

Bu forumda aktif olabilmen için öncelikle oyun hesabına giriş yapman gerek, aksi taktirde foruma ulaşamassın. Eğer oyun hesabın yok ise, lütfen kendine yeni bir hesap aç. „Oyun için tıkla“
Konu Durumu:
Mesaj gönderimine kapalı.
  1. adminim s.a simdi bu futbol kutulari ilk gun iyiydi . ondan sonra çikmadi bir sure ... su an ise futbol kutulari ile saklambaç oynuyorum :) 1 saattir bulamadim iyi saklaniyor keratalar... sygilar BRO-BAH-GET[BRO]

n4gom1 bunu beğendi.
  2. n4gom1

n4gom1 User

aynen ole ya cok az var eskisi gibi olsa

FUAT66[FERDI] bunu beğendi.
  3. GLADYATÖR

GLADYATÖR User

kardeş sen boşuna arama hergün çıkmıyorlar ama çıktığı zamanda dediğin gibi çok azlar çıksa bile belki farketmessin

4. kutular çok sanki kutular saklambaç oynuyo bu ne elit kasamıyoz admin şuna bir çare bulun

5. Artık çıkan kutulardan bir şey kasılmıyor. Tam darkorbiti takdir ettim ilk gün sonra yine yaptı yapacağını

6. 2 satir oynuom yeni farketim oda chata biri soledi :D

7. Nefes

Nefes User

Merhaba

Arkadaşlar bir oyuncu olarak bende sizler gibi bu konuda mutsuzum fakat bizlerin yapabilecekleri birşey maalesef yok ve bize bigpoint bu şekilde uygun görmüş ve azaltmış olabilir çünki haksız toplama olduğuna dair kutular hakkında çok şikayet iletildi belki o yüzden bir önlem olarak pwp lerden kaldırılmış ve az olarak çıkıyor olabilir yapabilecek bir şey yok....

Konu Durumu:
Mesaj gönderimine kapalı.