G-Champion Türkiye Tasarımı

Konusu 'Bunun Dışındakilerin Arşivi' forumundadır ve sonsuzsah93 tarafından 29 Ekim 2016 başlatılmıştır.

Değerli forum kullanıcıları,

Bu forumda aktif olabilmen için öncelikle oyun hesabına giriş yapman gerek, aksi taktirde foruma ulaşamassın. Eğer oyun hesabın yok ise, lütfen kendine yeni bir hesap aç. „Oyun için tıkla“
Konu Durumu:
Mesaj gönderimine kapalı.
  1. Merhaba arkadaşlar, Türkiye tasarımı şuanda 9.90 liraya satışta ve bende bu tasarıma sahip olmak istedim satın aldım. Ödeme başarılı fakat tasarımı kullanamıyorum. Hangardan goliath'a geliyorum sekmelerine basıyorum ordan göremiyorum ne yazıkki :( Chatten birisinin türkiye tasarımını kullanabilmek için G-champion tasarımını satın almam gerektiğini söylediler yani 150 bin uriye, buna gerek var mı ? Bende şuanlık yeteri kadar uridium yok sadece tasarımın görünüşünü kullanabilsem yeter

Küçük bir soru daha, uridium alma kampanyasından 150 bin uridium ile birlikte cerrah tasarımını alabiliyoruz şuanda, x3 veya helix saati gibi indirim saati geldiğinde uridiumu örnek veriyorum 450 bin uridium + cerrah şeklinde alabiliyoruz dimi ?

2. KIRMIZI.

KIRMIZI. User

Merhaba,

Tasarımı kullanabilmek için G-Champion gemisine ihtiyaç var o olmadan kullanamazsın.

2. soruya gelince evet 3 kat uridium alırsın ve cerrahında gelir.

İyi forumlar.

3. eger x3 te uri cekersek cektigimiz uri miktari onemli mi cerrar gelirken ayrica x3 te cerrah uridiumla beraber satisa mi cikariliyor modum ?

4. JUPlTER

JUPlTER Guest

Merhaba,

Cerrah satışa çıkarılmadı,uri çekince hediye olarak yanında verildi.

3 gün boyunca geçerli bir etkinlik idi.

Bir seferde 150 bin uri veya 330 bin uri alan için geçerliydi.

Akşam saati ile etkinlik bitmiştir.

Birdahaki etkinliği bekleyebilirsiniz.

Keyifli forumlar dilerim.

Konu Durumu:
Mesaj gönderimine kapalı.