G-Champion

Konusu 'Bunun Dışındakilerin Arşivi' forumundadır ve MaxMix tarafından 26 Nisan 2020 başlatılmıştır.

Değerli forum kullanıcıları,

Bu forumda aktif olabilmen için öncelikle oyun hesabına giriş yapman gerek, aksi taktirde foruma ulaşamassın. Eğer oyun hesabın yok ise, lütfen kendine yeni bir hesap aç. „Oyun için tıkla“
Konu Durumu:
Mesaj gönderimine kapalı.
  1. MaxMix

MaxMix User

Merhaba G-Champion gemisini birleştir kısmında bulamıyorum. Oysa ki Minerva adminin [Forum İçerisinde Link Paylaşmak Yasaktır !] konusunda Montaj Sisteminden elde edilebilir yazıyor. Uri ile almak istemiyorum.

Moderatör tarafından en son değiştirilen: 26 Nisan 2020
  2. Themis.

Themis. Guest

Merhaba,

Öncelikle forum içerisinde link paylaşmak yasaktır. Bu sebeple mesajınızı sansürledim lütfen tekrarlamayınız.

G-Champion gemisi şuan için sadece dükkandan alınabilir durumdadır. Sanırım S.S.S deki konuya eklenirken etkinlik vasıtası ile birleştirmeye gelmiş olabilir. Fakat şuan elde etmenin tek yolu Uridium ile satın almak :( . Bu gibi eski S.S.S ler üzerinde yenileme çalışmalarına devam etmekteyiz, yaşadığınız durumdan dolayı üzgünüm. :(

İyi forumlar.

3. MaxMix

MaxMix User

Teşekkürler konuyu kapatabilirsiniz.

4. Themis.

Themis. Guest

Merhaba,

Rica ederim. Tekrardan yaşanan problenden dolayı özür dilerim, forumdaki S.S.S lerin bazıları gerçekten eski ve oldukça fazla S.S.S olduğundan hepsini güncellememiz biraz vakit alacak gibi duruyor. :(

Talebiniz üzerine konunuz kilitlenmiştir.

İyi forumlar.

Konu Durumu:
Mesaj gönderimine kapalı.