Öneri G-Enforcer / Spearhead

Konusu 'Konuşmacı köşesi' forumundadır ve fire123457 tarafından 23 Temmuz 2019 başlatılmıştır.

Değerli forum kullanıcıları,

Bu forumda aktif olabilmen için öncelikle oyun hesabına giriş yapman gerek, aksi taktirde foruma ulaşamassın. Eğer oyun hesabın yok ise, lütfen kendine yeni bir hesap aç. „Oyun için tıkla“
Konu Durumu:
Mesaj gönderimine kapalı.
  1. fire123457

fire123457 User

Merhaba, bi süredir darkorbiti oynuyorum ve spearhead alsım fakat enforcerdan daha az hasarı ve dp si olduğundan bir türlü kullanamadım. Sizce spearheadi nasıl kullanmalıyım ya da G-Enforcer mı kullanmalıyım hangsi hangi yönden güçlüdür. Bu konu hakkında fikirlerinzi almak isterim.

2. Hem kasılma olsun hem hasar olsun hem tanklık olsun g-enforcer tabi ki daha iyi , spearhead kendine has bir gemi , yeteneklerinden dolayı konuşuyorum . Her zaman kullanacağın bir gemi değil ama elde durmasında fayda var , hızından ve yeteneklerinden ötürü pvp de kutu toplarken veya palladium toplarken kullanışlı , felç edicinin düşman yeteneklerini bozması aslında çok ama çok güçlü bir özellik , klan savaşlarında bu yüzden spearhead kullananlar oluyor , kaçan düşmanları gafil avlamak için de çok iyi . Bence g-enforcer kullanmaya devam et , spearhead ı bu saydığım senaryolarda kullanabilirsin , seninde dediğin gibi hasarı ve dp si diğer gemilere göre az olduğu için gerçekten güçlü değilsen , full + full değilsen kafaya kafaya girebileceğin bir gemi değil , kasılmalık hiç değil .

.Paradoks. bunu beğendi.
  3. Aery

Aery Guest

Merhaba,

Hız bakımından Spearhead gemisi daha avantajlı fakat dediğiniz gibi npc keserken G-Enforcer'a göre baya zayıf kalabiliyor.Benim size tercihim spearhead gemisini spaceball etkinliğinde kargo kutusu toplamanız için kullanmanız veya daha zayıf npcleri kesmek için kullanmanız.Aksi taktirde biraz daha zorlanabilirsiniz.G-Enforcer kullanırsanız x-5,x-6,x-7 haritasındaki npcleri keserken Spearhead'a göre daha fazla vuracağınız için daha hızlı uridium,Tecrübe Puanı,Şeref Puanı kasabilirsiniz.

İyi Forumlar.

.Paradoks. bunu beğendi.
  4. fire123457

fire123457 User

Çokteşekkür ederim yazılarınız için son olarak sormak istediğim g-peacemaker, g-sovereign, g-vanquisher "Bu uzay gemisi, kazanılan Nüfuza %5 bonus verirken rakip Fraksiyonlardan gelen pilotlara karşı %7ekstra hasar sağlıyor." yazıyor. Ben buradaki "
    Nüfuza %5 bonus" un ne olduğunu anlayamadım takım arkadaşlarıma yardım mı ediyor yoksa şeref puanı, tecrübe puanlarının gelme miktarını mı arttırıyor?

5. Aery

Aery Guest

Merhaba,

Bahsi geçen nüfuza %5 bonus , Nüfuz Savaşı etkinliği ile ilgili bir bonustur.Şuan etkinlik olmasada buradan etkinkliğin detaylarına ulaşabilirsiniz.

İyi Forumlar.

Moderatör tarafından en son değiştirilen: 25 Temmuz 2019
    Minerva bunu beğendi.
  6. fire123457

fire123457 User

Bu dediğiniz nüfus savaşının belli bir zamanı var mıdır acaba

7. Minerva

Minerva Guest

Merhaba,

Nüfuz Savaşı etkinliğinin tekrar gerçekleşip gerçekleşmeyeceği ile ilgili resmi bir duyuru bulunmamaktadır. Olması durumunda bunu forum üzerinden sizlerle paylaşırız.

Konuyla ilgili sormak istediğiniz başka bir şey yoksa kilitlenmesini talep edebilirsiniz.

İyi forumlar.

Perseus. bunu beğendi.
  8. fire123457

fire123457 User

Teşekkür ederim sormak istediğim başka birşey yoktur konu kitlenebilir.

9. Perseus.

Perseus. Guest

Merhaba,

İsteğiniz üzerine konu kilitlenmiştir.

İyi forumlar.

Konu Durumu:
Mesaj gönderimine kapalı.