G-HLP01 (DP-Bağlantısı) Bugu

Konusu 'Bunun Dışındakilerin Arşivi' forumundadır ve zztetk tarafından 23 Aralık 2020 başlatılmıştır.

Değerli forum kullanıcıları,

Bu forumda aktif olabilmen için öncelikle oyun hesabına giriş yapman gerek, aksi taktirde foruma ulaşamassın. Eğer oyun hesabın yok ise, lütfen kendine yeni bir hesap aç. „Oyun için tıkla“
  1. zztetk

zztetk User

Adminler arkadaşlar bugüne kadar kolay kolay yazmadım ama artık sitem etmemek elde değil 3.yazılım bilmem ne diye chatten bannlıyorsunuz banlayacağınıza kullanan arkadaşları bi araştırın N/A diye biri çıkmış 350 kişiye bu hileyi satmış neden bu kadar uyuyorsunuz diğer programları söylemiyorum bile N/A bilmem ne allah aşkına bunları kullanan oyuncular üstüne birde DP link bugu kullanıyor porttan atlıyor f5 bilmem ne yapıyor 3dk dolması gerekn şeyi 30 sn de bir açıyor bari bunu kapatır reportlayın oyun oynanmaz hale geldi farkında değilmisiniz bota engel olamıyorsunuz bari insanların oyundan savaştan soğumaması için bunları reportlayın bu oyunu çok iyi biliyorum o kadarda iyi savaşcıyım ama insanın elinden bişey gelmiyor rica ediyorum artık ilgilenin

Moderatör tarafından en son değiştirilen: 23 Aralık 2020
  2. _-Thanatos-_

_-Thanatos-_ Guest

Merhaba,

Belirtilen 3. Parti uygulamaların isimleri tarafımca sansürlenmiştir. Bu sorun raporlanmıştır.

İyi Forumlar.