G-HLP01 Kalkan sorunu

Konusu 'Bunun Dışındakilerin Arşivi' forumundadır ve istanbulcopy34 tarafından 26 Ekim 2020 başlatılmıştır.

Değerli forum kullanıcıları,

Bu forumda aktif olabilmen için öncelikle oyun hesabına giriş yapman gerek, aksi taktirde foruma ulaşamassın. Eğer oyun hesabın yok ise, lütfen kendine yeni bir hesap aç. „Oyun için tıkla“
  1. hp link açınca pet sadece candan hasar alıyor. Bundan sonra böyle mi olacak yoksa bu geçici süreli bir bug mu? ona göre kalkan x protokol üretecem veyahut üretmeyecem. etkinlik bitmeden yetkili birinden cevap bekliyorum.

HαyvαηMσdus™ bunu beğendi.
  2. NoName45_

NoName45_ User

Bu bir hata olarak biliyorum ama bir yetkiliden cevap beklemek daha sağlıklı olur bencede.

3. adı üstünde dp link

4. Bu soruyu support yazdım 2-3 gündür bekliyorum bakalım :D

5. _-Thanatos-_

_-Thanatos-_ Guest

Merhaba,

Yaşanan durumun bir sorun mu yoksa içerik güncellemesi mi olduğunu henüz bizlerde bilmiyoruz. İlerleyen süreçlerde bir açıklama olacağını umuyoruz.

İyi Forumlar.

6. smoonrise

smoonrise User

Yüksek ihtimal bizim forumda az olsa bile diğer ülke forumlarında bu modül için full gemilerin petlerinde 500 - 600 bn kalkan ile ölümsüz gibi bu modülü kullanmasını şikayet etmiş olmalarından sadece petin darbe puanına etki etmesi gerektiğini düşünmüş olmaları lazım , aslında adın belli olduğu gibi hp yada dp link yani darbe odaklı ama merkezin birçok konuda geri adım yada değişiklik yaptığı görüldü bu konuda aynısını yapması hiç şaşırtmaz , bu hali çok daha adil ve mantıklı ama bizim düşüncelerimiz yada oyun içi denge anlayışımız merkez ile genelde aynı olmuyor yaşayıp görecez gibi .

NoName45_ ve _-Thanatos-_ bunu beğendi.
  7. NoName45_

NoName45_ User

"Ölümsüz gibi" tabiri az kalıyor bence, direkt ölümsüzler :D Bu mesajları okuyana kadar kalkan protokollerini fullemeyi düşünüyordum etkinliğin son gününde, şimdi ne yapsam bilemedim kafam karıştı :(

8. smoonrise

smoonrise User

Eskiye döner demek yada aynı kalır demek kumar olur %50 şans ile tutturan ben biliyordum der geçer tutturamayanda merkezi suçlar , kendimdem örnek vermek gerekirse eğer ben lazer portokolü ile içerik arttıran protokolü eski etkinliklerden topladıklarımla dengeli bir sayıda elde etmeye çalıştım .
    Genel yorum yapmak gerekirse buglar ile fulledikleri b03 ler ve yine bugler ile geliştirmesini de fulledikleri için kalkan protokolüde pek anlamsız kalır diye ben başka noktalara yöneldim yeni çıkan pet özel kalkanı ile zaten bo3 te olan fark daha artacak gibi eğer eski halinede dönmez ise bu kadar kalkan miktarı sadece kurbanlık alev modülünde fayda verecek eski haline döner ise yeni pet kalkanını bizden çok daha çabuk fulleyecekleri için yine pek anlam kazanmayacak benim fikrim böyle karar senin maalesef tam sağlıklı bir cevap ile yardımcı olamıyorum genel olarak oyunda sonradan değişiklik yapma hakkı merkezde diye .

9. NoName45_

NoName45_ User

Uğraşıp detaylıca anlatmanız için teşekkür ediyorum öncelikle. Bendede 3'er seviye full lazer hasarı ve radar protokolü vardı zaten o yüzden onları 4 seviye yapmak istemedim ilk önce kurtarılan mal protokollerini fulledim 4sv, sonra baktım zaten geriye çok bir şey kalmıyor, anti uzaylı, yakıt, kaçınma ve kalkan protokolleri geriye kalıyor. Yakıt protokolünü alıp kullanmak istemedim, kaçınmayı da zaten kullanacağımı düşünmüyorum, e geriye 2 tane kalıyor. Bende tercihimi kalkandan yana kullanmak istemiştim :D ama herhalde son gün yazı tura atacağım belliki :p

10. geçici süreli bug

11. İsmi önemli değil pet modülünün içeriğinde geminin aldığı hasarı pet'e yansıtır yazıyor kalkan veya can diye bir not yok kaldı ki kalkan can oranına göre hasarı dp ve kalkan arasında bölüştürür. Hasarın sadece petin darbe puanından gitmesi ilk çıktığında ne oluyor dedik sonra düzeltildi sonra tekrar sorun ortaya çıktı belki bilerek bir denemede söz konusu olabilir çünkü hp 4 protokolleri çok iyi bir fiyattan paymentte satıştaydı ve etkinliğe getirilmedi bu da kafalarda ki başka soru işaretlerine neden oluyor.

NoName45_ bunu beğendi.
  12. _-Thanatos-_

_-Thanatos-_ Guest

Merhaba,

Geçici veya bir bug olduğunu şuan söylememiz pek doğru olmaz. Konu hakkında kesin bir açıklama olmadığını belirtmemiz gerekiyor.
    Ancak P.E.T. Isı Seviyesi getirilmesi ile birlikte; P.E.T.'in Darbe Puanı Isı Seviyesine bağlı olarak artıyor. Bence kalkan hasarını DP-Bağlanıtısı için kaldırmayı düşünebilirler. Ancak P.E.T.'den kalkan çekemediğimizi düşününce de bir hata olabilceği de ihtimal.

İyi Forumlar.

13. Zaten kalkanları takınca ölümsüz gibi olması normal ben vsci değilim fakat bu dp link dolayı bütün pet slotlarını açtım.

Şimdi derlerse ki kalkanlar iptal sadece dp üzülürüm o kadar gitti uricikler.

Evet dediğiniz gibi ölümsüz oluyoruz fakat o kadar geliştirme yapıyoruz pet modüllerini açıyoruz sizlerde yapabilirsiniz belli bir süre sonra zaten etkisini kaybediyor.

Ben kalkan hasar yemesi taraftarıyım.

NoName45_ bunu beğendi.
  14. oyunda böyle bir hata var peti açıp kapatınca kalkan 0 lanıyor kalkan tam dolu olsa bile düzeltilmesi gerek

_-Thanatos-_ bunu beğendi.
  15. NoName45_

NoName45_ User

Bende açmaya başlamıştım açıkcası ya :D Hatta kayda değer bir miktarda da kalkan slotlarını açmıştım ama içimden bir seste "Merkez ekip boş yere payment olarak dp protokolü vermemiştir" diyor. Bakalım.. zaman gösterecek ne olacağını

16. _-Thanatos-_

_-Thanatos-_ Guest

Merhaba,

MEvcut durumda kalkanı yokken bile ölümsüz durumda oluyorum. Çok oyunculu PvP savaşlarında bireysel avantaj Isı Seviyesi ile birlikte kesinlikle tavan yaptı. Ancak Sab çekemediğimizden dolayı da düzenleme olacağını da düşünüyırum. İlerleyen güncellemeler bize ne getirir göreceğiz :).
    Aynı düşünceyi paylaşıyorum :D.

İyi Forumlar.

NoName45_ bunu beğendi.
  17. Son durum nedir ? Bu bir hata mı kalıcı mı? Ona göre pet için hp protokolü alacağım. :)

Son düzenlenen: 18 Kasım 2020
  18. Cevap verebilecek kimse yok mu , pette o kadar kalkan yuvasını boşa mı açtık.

19. _-Thanatos-_

_-Thanatos-_ Guest

Merhaba,

Henüz bir düzenleme bilgisi verilmemiştir.

İyi Forumlar.

20. ben bunu denemiştim petin sadece canından gidiyor gibi gözükse de kalkanından da gidiyor diye hatırlıyorum müsait bi zamanda deneyebilir misiniz