G-HLP01 Modülü

Konusu 'Bunun Dışındakilerin Arşivi' forumundadır ve Pirate-Of-Sky tarafından 6 Eylül 2020 başlatılmıştır.

Değerli forum kullanıcıları,

Bu forumda aktif olabilmen için öncelikle oyun hesabına giriş yapman gerek, aksi taktirde foruma ulaşamassın. Eğer oyun hesabın yok ise, lütfen kendine yeni bir hesap aç. „Oyun için tıkla“
  1. DP-LINK hangi amaçla oyuna getirildi ben çözemedim daha. Son 1 yıl içerisinde pete bir sürü yeni modül getirildi, aralarında en saçma modül DP-LINK. Yıllardır Ema-Insta Kalkanı kullandık oldukça adildi. Şimdi DP-LINK denen lanet yüzünden pete mi hedef alacağız yoksa düşmana mı şaşırıyoruz. DP-LINK bende yok, şahsen olsada kullanmam. Aynı kamuflaj kullanmadığım gibi. Sürekli girdiğim vs de vurduğum adam korkup ya ema-kamu yapıp kaçıyor yada DP-LINK i basıp kovalıyor. DP-LINK olmadan portal dışına çıkamayacak adamların haddi hesabı yok. Sadece 1 eşyanın bir oyunu bu kadar etkilemesi acayip saçma. Saçma bir modül, ema-insta ne günlere kaldı. Artık ema-insta da kullanmayalım. Herkes DP-LINK takılsın. Hani 1-2 saniyede değilki biraz hasar al sonra kurtul. 10-20 saniye boyunca adama saldıramıyorsun. Tam bir saçmalık. Bütün oyunu pet yönetiyor. E o zaman bırakın oyunun kodlarını pet yazsın. Yeni güncellemeleri pet yapsın.

2. _-Thanatos-_

_-Thanatos-_ Guest

Merhaba,

Oyun içerisinde ki yenilikler ve içerikler günden güne değişmektedir ve G-HLP01 ( DP-Bağlantısı) Modülü de bunlardan birisidir.. Bunları kullanıp kullanmamanız size bağlıdır. Ancak sahip olan oyuncular bunu genel olarak kullanmayı tercih edecektir. Savaşta üstünlüğü sağlamanın birçok yolu bulunmaktadır; ve bu da onlardan birisidir. Bu sebepten ötürü bireysel düşüncenizi genel bir görüş olarak dile getirmek yanlış olacaktır.

İyi Forumlar.

3. Ben şahsen arkadaşı gayet haklı buluyorum. Bunu genel bir görüş olarak belirtip belirtmemesi ona kalmış. Burası forum, isteyen istediği düşünceyi belirtebilir. Ve evet DP-LINK çok saçma bir modül. Oyunun dengesiz bozuldu o modül ile. Vs lerin bütün seyrini petin değiştirmesi aşırı saçma. Sonuçta pet yani. Yardımcı olması gerekirken, oyuncu oldu.

SGA.BaRBoSsA.EİC.TR bunu beğendi.
  4. _-Thanatos-_

_-Thanatos-_ Guest

Merhaba,

Yan hesap kullanımından dolayı hesabınızla ilgili gerekli cezai işlem uygulanmıştır.

İyi Forumlar.