g-ıgnite

Konusu 'Konuşmacı köşesi' forumundadır ve MrWho tarafından 28 Mart 2020 başlatılmıştır.

Değerli forum kullanıcıları,

Bu forumda aktif olabilmen için öncelikle oyun hesabına giriş yapman gerek, aksi taktirde foruma ulaşamassın. Eğer oyun hesabın yok ise, lütfen kendine yeni bir hesap aç. „Oyun için tıkla“
  1. MrWho

MrWho User

arkadaslar bu geminin özelliği yok sanırım açıklaması da bu şekilde
    parayla almak harici gezegenlerin aynı hizaya alınması gibi şeyler diyor gerçekten koleksiyonuma ekleyemeyecek miyim yoksa oyunda bi yerlerde ödül olarak veriyorlar mı(mind çöpüne şans koysalar fena olmaz hane güçlü npc ya)

2. Aliens

Aliens User

O gezegen işi her geminin veya tasarımın anlatımında kullanılan süslü dil; öyle bir elde edilişi yok. Çok eskiden arkadaş davetin en üst ödülüydü. Artık başka bir edinme yolu yok almak haricinde. Mindfire kutusuna eklenmesi de çok kısıtlı bir kesime hizmet edeceği anlamına geliyor. Gelse bence Lambda Kapısına %1 yada %2 şansla konsa herkesin bir şansı olur.
    Özellik olarak ise; düz Goliaht ile bir. Ne bir yeteneği var, nede herhangi bir bonusu.

ateistkeci bunu beğendi.
  3. Titan.

Titan. Guest

Merhabalar,

@Aliens arkadaşımızın konuya gerekli cevabı vermiştir. Aklında başka bir soru yoksa ise konunun kilitlenmesini talep edebilirsiniz.

İyi Forumlar

4. MrWho

MrWho User

biliyorum dediğiniz gibi bi yerlere eklenmeli sinir bozucu hangarımda kapalı gemi görmek :/

5. Aliens

Aliens User

Hadi bunu alma şansına sahipsiniz. Ya Envoy ile Diplomat? :) Onları almanın hiç imkanı yok. :) Ebediyen kapalı kalacaklar.

6. MrWho

MrWho User

halbuki onlar tasarım olarak geçebilir zaten nostromo gemisini şeklini bozduklarından beri oynamadım 2 tane silah gibi gemi vardı leonov ve nostromo aşırı severdim tasarımlarını değiştirdiklerinden beri 1 defa kullanmadım

7. Aliens

Aliens User

Eh, Ignite'de bir nevi tasarım sayılır. :) Evet, şık ama işlevsiz.