G MAİL SORUNU!!!

Konusu 'Bunun Dışındakilerin Arşivi' forumundadır ve мAxiмuѕ tarafından 13 Ağustos 2015 başlatılmıştır.

Değerli forum kullanıcıları,

Bu forumda aktif olabilmen için öncelikle oyun hesabına giriş yapman gerek, aksi taktirde foruma ulaşamassın. Eğer oyun hesabın yok ise, lütfen kendine yeni bir hesap aç. „Oyun için tıkla“
Konu Durumu:
Mesaj gönderimine kapalı.
  1. мAxiмuѕ

мAxiмuѕ User

merhaba sayın okuyucu... çok uzun zamandır bu oyunun oynamaktayım lakin senelerdir oynadıgım çarımı içinde bulundugu g mailden çıkartamıyorum ... sebebi ise g mailimin sifresini kayıp etmemden kaynaklanıyor. bu çarla senelerce oynadım ve herbirseyını kendım yapdım ...YANİ ÇARI SATIN ALMADIM :) neyse ve gmail'in 2 . emailinide unuttum mu eyvah eyvah elimde kalan tek bilgi cep telefonuyla aldıgım vıhp lik ve credi kartımla yaptıgım harcama dekontları kaldı yardımcı olursanız mınnettar kalırım teşekkürler

2. Merhaba ,

Elinizde hesabın gerçek sahibi olduğunuzu kanıtlayabilecek alışveriş bilgileri varsa bunları support'a yollamanız gerekiyor. İnceleme sonrasında yapılabilecek bir şey varsa support yardımcı olacaktır.

İyi forumlar.

3. Merhabalar,

Eğer adminimize soracağınız başka bir şey yoksa konuyu kilitleyeyim mi?

İyi forumlar

Konu Durumu:
Mesaj gönderimine kapalı.