G-POWER TR6

Konusu 'Kim kimdir? Oyuncu' forumundadır ve cЛзҐтŁκз tarafından 4 Aralık 2016 başlatılmıştır.

Değerli forum kullanıcıları,

Bu forumda aktif olabilmen için öncelikle oyun hesabına giriş yapman gerek, aksi taktirde foruma ulaşamassın. Eğer oyun hesabın yok ise, lütfen kendine yeni bir hesap aç. „Oyun için tıkla“
  1. Merhaba arkadaşlar yaşım 21 Aslen Bursada yasayıp Büğüdüm ama şimdi Gurbette Bulgaristanda yaşayıp çalışmaktayım Darkorbite başlıyalı Tam 7 sene oluyo ama 7 sene içinde Çok çarım çalındı oyunu bıraktım falan filan oldu şimdi Tr6 da oynamaktayım oyun profilime bakarsanıız zaten görürsünüz Hesabım 2011 yılından Kalma ama Şuan sürekli oyunda vakit geçirmekteyim oyuna 3D efeck falan gelince oyundan daha fazla haz Almaya başladım Neyse herkeze iyi oyunlar iyi günler Uridiumunuz Bol olsunn... :)

anakin5555 bunu beğendi.
  2. Rehber

Rehber Guest

Foruma hoşgeldiniz,konunuz hayırlı olsun.

Eski oyuncu olduğunuza göre,sizde tecrübe çoktur:).

Bu bilgileri,bizle ve arkadaşlarla paylaşmalısınız:).

3. Eh işte kendimize göre var bişeyler Ama eskiisi gibi çok oyuncu yok malesef oyunumuzda eskiden 4-4e atlamaya korkuyodum 4-4e atlamaz 50 tane mmolu birden saldırıyoduu 2 saniyede bom hele spaceballarda of of nerde o eski günleeerr :)

4. JUPlTER

JUPlTER Guest

Merhaba foruma hoş geldiniz :)Maalesef çar kaybı bir çoğumuzun başına gelen iyi duygularla hata olarak yaşadığımız bir sorundur.Geçmiş olsun :)Forumda iyi paylaşımlar keyifli zamanlar dilerim:)

5. KIRMIZI.

KIRMIZI. User

Merhaba foruma hoş geldin umarız ki bir daha hesabını çaldırmazsın bu konularda dikkatli olun :)

6. .Merlin.

.Merlin. Guest

Merhaba,

Foruma hoşgeldiniz. Elim olaydan dolayı üzüldüm. Daha dikkatli olacağınızdan şüphem yok :)

Darkorbit'in yeni getirmiş olduğu özelliklere bakmanızı tavsiye ederim.

İyi Forumlar..

7. Yeni özellikler çok güzel beğendim artık kolayca herkez dimisher wenom gibi tasarımlar kazanabiliyor o konudan çok beğendim eskidenn 250 bin uri toplada gemi alda falan filan gemimi alcan argemi yapcan çarımı fullucen bu özellikler mükemmel olmus