Destek G-RT1 - Yeniden Hedefleme Modülü Nasıl Elde Edilir

Konusu 'Bunun Dışındakilerin Arşivi' forumundadır ve lEfe tarafından 19 Şubat 2025 başlatılmıştır.

Değerli forum kullanıcıları,

Bu forumda aktif olabilmen için öncelikle oyun hesabına giriş yapman gerek, aksi taktirde foruma ulaşamassın. Eğer oyun hesabın yok ise, lütfen kendine yeni bir hesap aç. „Oyun için tıkla“
  1. lEfe

lEfe User

2. Erlik

Erlik S-Moderator Team Darkorbit

Selamlar,

Etkinliklerle gelen bir modüldür. Bildiğim kadarıyla uzun bir süredir gelmedi. Gelmesini istediğiniz etkinlik veya oyun içi ögeler için Güncelleme ve Fikir Havuzu'na göz atabilir, talebiniz ile ilgili konu varsa destek olabilir; yoksa "Öneri" ekiyle yeni konu açabilirsiniz.

İyi forumlar.

3. lEfe

lEfe User

Merhaba Erlik,

Bilgilendirici yanıtınız için teşekkür ederim.

En son Hangi etkinlikle geldi, etkinliğin geliş tarihi ve ismi nedir, ne sıklıkla gelen bir etkinliktir anlatabilir misiniz

4. PSYCHIATRIST

PSYCHIATRIST Guest

Merhaba,

Tam tarihine emin olamıyorum ancak ya bundan bir önceki etkinlikte ya da ondan da önceki etkinlikte Savaş Bileti anahtarı karşılığında verilmişti.

Son iki etkinlikten birinde olduğuna eminim. Bu P.E.T. modülünün yanında Citadel ve türevleri(C-Elite, C-Veteran, C-Plus) ile Berserker gemisini daha yüksek olasılıkla etkileyen modüller de veriyordu sözünü ettiğim Savaş Bileti etkinliğinde.
    Daha net hatırlayan oyuncu arkadaşlarım konuya cevap verirlerse memnun olurum.

İyi forumlar.

5. Erlik

Erlik S-Moderator Team Darkorbit

Selamlar,

Ben sadece 1 kere Plutus etkinliğiyle beraber geldiğini hatırlıyorum. Plutus sık gelen bir etkinliktir fakat etkinlikle beraber gelen ögeler değişkenlik gösterebilir. Yani her Plutus etkinliğinde o modül gelecek diye bir kural yoktur.

İyi forumlar.