galajsi kapıları=palladium

Konusu 'Bunun Dışındakilerin Arşivi' forumundadır ve adapazarle54 tarafından 17 Haziran 2015 başlatılmıştır.

Değerli forum kullanıcıları,

Bu forumda aktif olabilmen için öncelikle oyun hesabına giriş yapman gerek, aksi taktirde foruma ulaşamassın. Eğer oyun hesabın yok ise, lütfen kendine yeni bir hesap aç. „Oyun için tıkla“
Konu Durumu:
Mesaj gönderimine kapalı.
  1. sa inş konuyu doğru yere açmışımdır arkadaşlar kaç palladium a 1 enerji veriyor

2. .-ProzeN-.

.-ProzeN-. User

15 palaldium 1 enerji bu arada yeni başlayanlar kısmına açman lazımdı.

adapazarle54 bunu beğendi.
  3. çok sağol

nasıl yeni başlayanlar olarak değiştircem :D

Moderatör tarafından en son değiştirilen: 17 Haziran 2015
  4. Yeni başlayanlar oyuncuların tavsiye almak için kullandığı bir bölümdür. Şuan konunun bölümü uygundur diye düşünüyorum, tabii altın karar mod'larımıza ait :)

Cevap verilmiş ama ben de yazayım ; 15 palladium, 1 Galaksi Enerjisi ediyor.

adapazarle54 bunu beğendi.
  5. vallahi forumu ilk defa kullanmaya başladım gerçekten çok hızlı cevaplar geliyor çok sağolun çok teşekkürler

6. Merhabalar,

Konunuz uygun bölüme taşınmıştır.Arkadaşların dediği gibi 15 adet palladium 1 galaxy gatese tekabül ediyor.

Konuya cevap veren arkadaşlara teşekkürler.

15 adet Palladium 1 adet Enerji yapıyor. Palladium en fazla 5-3 haritası en alt orta kısımdaki bölümde bulunmaktadır. Topladıktan sonra 5-2 haritasında orta kısımdaki takas yerinden enerjiye çevirebilirsiniz.

İyi forumlar.

Konu Durumu:
Mesaj gönderimine kapalı.