Galaksi çift ödülde X4 te 2ye katlansın

Konusu 'Bunun Dışındakilerin Arşivi' forumundadır ve HZRFN tarafından 30 Haziran 2017 başlatılmıştır.

Değerli forum kullanıcıları,

Bu forumda aktif olabilmen için öncelikle oyun hesabına giriş yapman gerek, aksi taktirde foruma ulaşamassın. Eğer oyun hesabın yok ise, lütfen kendine yeni bir hesap aç. „Oyun için tıkla“
?

x4 çift ödül günü katlansın ve kapılardan çıkan x4 miktarı artırlsınmı

Anketin kapanma tarihi 14 Temmuz 2017.
  1. evet

oy sayısı 10
    83,3%
  2. hayır

oy sayısı 2
    16,7%
Konu Durumu:
Mesaj gönderimine kapalı.
  1. HZRFN

HZRFN User

arkadaşlar millet x4 kıtlığı çektiği için savşlar vip alımları ve oyuncu sayısı azaldı
    tm ilk 10 daki arkadaşlarda 200 300 m var da sadece onlar mı savaşsın artık millet x1
    in sewsinden bıktı x4 sesi duymak istsiyoruz x4 kapı ödülleri arttırlmalı ve ikiye katlanmalı çift ödulde
    meselA
    alpha 20.000 galaksi çift ödül günü 40.000 x4
    beta 40.000 '' 80.000 x4
    gamma 60.000 '' 120.000 x4

yorum yapalım oy verelim lütfen

bence harika olur

Moderatör tarafından en son değiştirilen: 30 Haziran 2017
  2. Lütfen alt alta yazmayınız .

Gerektiği kadar x4 veriliyor zaten kapıdan çok saçma olur . Şahsen kendi gemimde savaşa çıksamda çıkmasamda 500m x4 bulunur yani 1 hafta kapı dönmene bakar ve ilk 10 daki hangi gemide 300k x4 varmış varsada gemiye önem vermeyen kişilerdir .

Oyum olumsuz . ( Kendi çıkarım için değil gereksiz bir düzenleme olacağı için . Eğer ki bu gelirse ben 3 x2 gününde 2m x4 kasarım yani sıralama gemileri 10 m 20 m 40m bile kasabilir . )
    İyi Forumlar .

3. .BEYAZ.

.BEYAZ. Guest

Merhaba,

Büyük harf kullanımı yasaktır.

Konu başlığınızı ben düzenledim bu seferlik.

Lütfen daha dikkatli olunuz.

İyi forumlar..

4. _DODGE_

_DODGE_ User

X2 ilk geldiginde boyleydi bencede o sisteme donulmeli.

+1

5. Açıkçası gemisi orta düzey olupta x4 sıkıntısı çeken görmedim. Şuan demanerda x4 lazer tarzı bir lazer veriyor gidin ondan toplamaya çalışın. Bu oyunda ki en değersiz lazerlerden biri oldu x4.

6. HZRFN

HZRFN User

bn 300 k demedim 300 milyon var hep sıralamadakilerde

7. anakin5555

anakin5555 User

Konu Durumu:
Mesaj gönderimine kapalı.