Galaksi Gates Carpan Tutturamıyorum

Konusu 'Bunun Dışındakilerin Arşivi' forumundadır ve erenalp95 tarafından 30 Nisan 2014 başlatılmıştır.

Değerli forum kullanıcıları,

Bu forumda aktif olabilmen için öncelikle oyun hesabına giriş yapman gerek, aksi taktirde foruma ulaşamassın. Eğer oyun hesabın yok ise, lütfen kendine yeni bir hesap aç. „Oyun için tıkla“
Konu Durumu:
Mesaj gönderimine kapalı.
  1. erenalp95

erenalp95 User

Galaksi Gates Carpan Tutturamıyorum ne yapmam gerek alfa 31 beta 41 1000 e yaklaşık gg bastım çarpan tutturamıyorum tutturmayıncada doğal olarak kapı yapamıyorum ne yapmam lasım

2. Merhaba ,

1'li basabilirsiniz yada 5'li basark çarpan çıkarsa biriktirebilirsiniz. Ayrıca genelde çarpan özellikle kapı parçaları çıkıp gereken parçalar azaldıkça olur.

İyi forumlar.

3. çarpan kualndıgımızda çaropan çarpan kapı parçası ama gidpte xenomit çarpıo

4. melih

melih User

5 er 5 er bas çarpan x5 olduğunda 1 er 1 er çarpan çıktığında 100 bas kapının açılması sonlara doğru zorlaşıyor çarpan 5 e geldiğinde işaretle 100 bas tabi birazda şans işi ama

5. skayra1

skayra1 User

Selam bende bu konuyu pek anlıyamadım. diyelim 5x carpanı var 100 lük paket bastıgımda 100 tane gg kuponu açıyor ve 100 tane kupondan cıkanları 5 lemi carparak veriyor ? 1 lik kullandıgımda nerdeyse her 10 kuponda bazen 1 bazen de 2-3 tane kesin kapı parçası veya carpan alıyorum. fakat 10 lük ve 100 lük paketi bir kerede bastıgımda ne hikmettir ki 1 tane bile kapı parcası cıkmıyor o 100 tanelik kuponun icinden. Acaba bug mu var yoksa buda Bigpoint ailesinin şakasımıdır. Uri de kullanıyorum belki uri şans getirir diye fakat ondanda bir sonuç çıkmıyor...

6. lewel_up reward (level odulu ) adlı konu yardım edecekir destekleyin parça verio buda yardımcı olur daha fazlaı için fikir havuzunda ki level odul konuya gel

7. melih

melih User

evet modum çok doğru söylüyor ben kapı başlarında hep çarpanı x6 yapıp 100 basarım ama çarpan çıkmıyor doğru düzgün

8. En iyi 5 li basmaktır.

Konu Durumu:
Mesaj gönderimine kapalı.