Galaksi gates hakkında

Konusu 'Bunun Dışındakilerin Arşivi' forumundadır ve Addictaa tarafından 3 Şubat 2018 başlatılmıştır.

Değerli forum kullanıcıları,

Bu forumda aktif olabilmen için öncelikle oyun hesabına giriş yapman gerek, aksi taktirde foruma ulaşamassın. Eğer oyun hesabın yok ise, lütfen kendine yeni bir hesap aç. „Oyun için tıkla“
Konu Durumu:
Mesaj gönderimine kapalı.
  1. Addictaa

Addictaa User

Merhaba abiler ablalar kardeşler...

Sizlere bir sorum olucaktı uzatmadan yazıyorum.

Bugun cumartesi olduğu için galaksı kapısında indirim var yani uridium konusunda daha ucuza açılıyor kapı fakat biraz forumda gezdikten sonra bir yerde indirim günlerinde galaksi kapısı enerjilerininde indirimden etkilendiğini okudum buna bir anlam veremedim acaba doğrumudur bu olay?

Yani gg leri kullanırken bir indirim var mı? var ise nasıl?

100 gg harcamak bize 80 gg mi harcatıcak olayı ne bunun yardımcı olurmusunuz?

2. Aria

Aria User

1 GG; 100 Uri
    Cumartesi Günü; 1GG ; 85 Uri
    Vip+İndirim+Cumartesi; 1GG; 55 URİ

Kazanılan GG asla değişmez, Uridium veya Alışveriş üzeri(Gerçek Parayla) aldığınız GG'ler'de indirim olmaktadır.

Yani; 500 GG Enerjisi; 24 TL gibi... "Özel İndirim Uygulanırsa; 500GG; 18,50 TL" gibi...

Diğer Türlü; Cumartesi indirimi, aslında VİP+İndirim paketi olanlar için daha iyi avantaj sağlamaya yarıyor.

1GG : 55 Uri "100GG; 5500" uri gibi oluyordu. Tam indirimli halini de bilmiyorum, ancak aşırı düşük fiyat oluyor. 40 Bin uriye Zeta açabiliyorsun. (Şans falan filan da olacak.)

Not; Forumda okuduğunuz, vip, indirim paketleri hakkındadır. " GG enerjileri indirimden etkilenmektedir. " forumda bunun yanına (Vip, İndirim Paketi) falan yazmazlar... Yani yılbaşı indirimi, ürün indirimi, etkinlik indirimi, vip indirimi falan filan... bunlar yazarsan bitmez. Kısa kısa veriyorlar :D

Addictaa bunu beğendi.
  3. Addictaa

Addictaa User

Cevabınız için teşekkürler yeterince açıklayıcı olmuş :)
    Konu kilitlenebilir.

Konu Durumu:
Mesaj gönderimine kapalı.