Galaksi Kapılar Açma İle İlgili Sorular

Konusu 'Bunun Dışındakilerin Arşivi' forumundadır ve *DELİBEDRİ* tarafından 23 Şubat 2018 başlatılmıştır.

Değerli forum kullanıcıları,

Bu forumda aktif olabilmen için öncelikle oyun hesabına giriş yapman gerek, aksi taktirde foruma ulaşamassın. Eğer oyun hesabın yok ise, lütfen kendine yeni bir hesap aç. „Oyun için tıkla“
Konu Durumu:
Mesaj gönderimine kapalı.
  1. Merhaba arkadaşlar,bir soruyu uzun zamandır sormak istiyorum.Bu GG için enerji bastığımızda başka oyuncularda ggde aynı kapıya basmaları durumunda kapı parça ihtimalini etkilermi?Bana göre etkilememesi lazım ,fakat oyun sistemini etkiliyor diye düşünüyorum.Bu kanıya şurdan varıyorum bazen her hangi bir kapıya basmam durumunda peşi peşine kapı parçası çıkıyor.Bir iki parça değil 4 -5 parça birden.Bazende 300 kere bassanızda nafile tık yok.Böyle oranda olmaz orantıda bunun açıklaması şans faktörüyle geçiştirilemez bence sizlerin bu konuda görüşünüz varsa dinlemek isterim.Herkese iyi oyunlar.:)

_*crow*_ bunu beğendi.
  2. Soyuz*

Soyuz* User

Muhtemelen etkiliyor şöyle ki biraz alakasız örnek olacak pazar günü lf4 gününde sabah erken saatlerde 60 kutu açıp 3 lf4 çıkartmışken geçen hafta pazar akşamı 120 kutu açayım dedim ve oyunda lag çok fazlaydı haritalar kutular sürekli donduğundan sürekli xenomit ve roket verdi lf4 bulamadım.
    Oyun kalabalık olduğu zaman sistem sapıtıyor benim görüşüme göre.

*DELİBEDRİ* ve _*crow*_ bunu beğendi.
  3. GG basarken diğer oyuncularında basması etkiliyor mu bende bilmiyorum. Herkes farklı düşünüyor bu konuda. Fakat en iyi bildiğim şey kapı parçası çıkma olasılığı kesinlikle yazıldığı gibi %13 değil :) . Yani kapı parçan 0 olduğunda bol bol kapı parçası çıkarken. Kapı tamamlanmaya yaklaştıkça bu oran düşüyor. Yıllardır oyun yöneticileri bu olaya ŞANS deselerde malesef bu konuda uyutulmaya devam ediyoruz... :)

GG Olasılıkları :
    Cephane (x2,x3,roket,mayın,vb.) : %67
    --> KAPI PARÇASI : %13
    Xenomit : %12
    Nano Gövde : %4
    Tamir Kuponu : %3
    Günlük Dosya : %1

Görüldüğü gibi kapı parçası olasılıklar arasında 2.sırada fakat sistem bunu kapı tamamlanmaya yaklaştıkça bu olasılığı % 0,5 yapıyor galiba :D

100'lü bastığımda bile tabloda çıkma olasılığı %1 olan günlük dosya , kapı parçasından daha fazla çıkıyor. :)

Ama olsun yinede bu ŞANSA bağlı... ( mesela yani :D )

4. Konuyu güncel tutarsak belki mod arkadaşlarında diğer oyuncularında fikirleri olabilir.

5. ARKADAŞA KATILIYORUM YA :D

6. Soyuz*

Soyuz* User

Mesela bugün zetaya 1900 GG bastım şuan 109/111 indirimsiz günde bassaydım 1300e gelmişti güya indirimli ya bol bol bastırıyor:)

7. İndirim,kronos günü,haftasonu x2 ödüller sanılandan daha pahalıya mal oluyor.Hafta içide pek fark değil aslında .Kuper kapısına 75-99 iken 580 GG bastım sadece 8 tane çıktı çarpanlarada xenomit + tamir kuponu çıkıyor.Gülerim ağlacak halimize :)

8. KANUN

KANUN Guest

Merhaba,

Oyuncuların aynı anda GG basmaları diğer hesapları etkileyeceğini sanamam her hesabın verileri ayrı ayrı saklanır.

Size tavsiyem çarpanları değerlendirin. Mesela tekli basınız çarpan 6 olunca 5,10,yada 100 lü basınız tabii bu beni yöntemim kesin sonuç alırsınız demek yanlış olur.

iyi forumlar.

9. Aliens

Aliens User

Aslınca bir yere kadar etkilediği doğru. Sayfa veritabanı yoğun olduğunda ve istatistik sisteminde yaşanan çok anlık donmalarda ihtimaller düşüyor. O yüzden yoğun kapı basılan günlerde genel olarak kapı açma masrafı indirimine göre daha fazla artış oluyor. Tavsiyem kapı basma işleminde internetinizin kuvvetli olmasına, değilse bile açık tüm sekmeleri minimize ederek tekrar denemenizi tavsiye ediyorum.

*DELİBEDRİ* bunu beğendi.
  10. Internetiniz ne kadar iyi olsa da kapı parçası verme oranı son parçalara kadar giderek düşüyor. Bu bir gerçek .Yıllardır bu oyunu oynarım eskiden de böyleydi şimdi de böyle . Bu konuyu birçok kez support a da bildirdim. Aldığım cevap hiç değişmedi .Ctrl+V yaparak ŞANS diyorlar. Bize söylenen %13 lük olasılık ilk parçalar için geçerli. Son parçalara yaklaştıkça oyunun yazılımcıları bu olasılığı değiştirmişler demektir . :)

11. Kapı parçası azaldıkça ihtimal dahada azalıyor,bu bir gerçek.Fakat 1 parça için bile 30-40.000 uri harcadığım zaman oldu.Konunun başındada belirttiğim gibi diğer oyuncularında kapılara basma olayı parça çıkma ihtimalini yakından alakadar ediyor bence. Oyun kalabalık olunca nasıl donmalar oluyorsa sistemde sapıtıyor.Yeni basmaya başladığım kapıya 0 parça iken bile çarpan çıkmışlığı var ,gerisini siz hesap edin artık. 5li-10lu basıyordum artık 1 adet basıyorum,hiç olmassa çarpan çıkınca kendim inandığım yerde kullanıyorum.

Konu Durumu:
Mesaj gönderimine kapalı.