galaksi kapılar

Konusu 'Bunun Dışındakilerin Arşivi' forumundadır ve •»Чσĸ•эdîcî•[тцяк]«• tarafından 24 Eylül 2016 başlatılmıştır.

Değerli forum kullanıcıları,

Bu forumda aktif olabilmen için öncelikle oyun hesabına giriş yapman gerek, aksi taktirde foruma ulaşamassın. Eğer oyun hesabın yok ise, lütfen kendine yeni bir hesap aç. „Oyun için tıkla“
Konu Durumu:
Mesaj gönderimine kapalı.
  1. oncelıkle selamınaleykum
    arkadaslar benım sorum su sımdı ben mesela zeta kapısını actım yerlestır dedım ama kapıya girmedım oylece duruyor ben sımdı tekrar zeta acsam nolur 1. kapıyı yerlestırdıkten sonra diger kapıyı acsam duracak mıdır yanı 2 zeta aynı anda duracak mı yoksa 2. acmam için 1. yı bıtırmem gereklı mı ikinciyi acmaya 3 parca kaldı korkuyorum 1. yanacak dıye o yuzden basamıyorum bi bilsi olan yardım ederse cok makbule gecer.

2. Aliens

Aliens User

Korkmayın, kapınıza bir şey olmaz. Bir haritada birde anasayfada yani toplamda iki kapıyı aynı anda açabilirsiniz. Haritadaki kapı bitince arkasayfadakini haritaya atayım onu bitirebilirsiniz. Yani anlayacağınız bu döngüyle sınırsız zeta açabilirsiniz.

3. cok tesekkur ederım dıger kapılarda aynı sekılde demı

4. Aliens

Aliens User

Hepsi aynı işleyiştedir. Gönlünüz rahat olsun. Kapılarınızda bol şans. Umarım Havoc alırsınız.

5. KIRMIZI.

KIRMIZI. User

Merhaba,

Konuya cevap veren üyemize teşekkür ediyoruz.

Başka sorunuz yoksa konuyu kilitleyelim.

İyi forumlar.

Aliens bunu beğendi.
  6. tesekkur ederım kılıtlenmesı uygundur.

7. KIRMIZI.

KIRMIZI. User

Merhaba,

Konu istek üzerine kilitlendi.

İyi forumlar.

Konu Durumu:
Mesaj gönderimine kapalı.