Galaksi Kapılardan x2 ödül günü

Konusu 'Bunun Dışındakilerin Arşivi' forumundadır ve sonsuzsah93 tarafından 1 Ekim 2016 başlatılmıştır.

Değerli forum kullanıcıları,

Bu forumda aktif olabilmen için öncelikle oyun hesabına giriş yapman gerek, aksi taktirde foruma ulaşamassın. Eğer oyun hesabın yok ise, lütfen kendine yeni bir hesap aç. „Oyun için tıkla“
Konu Durumu:
Mesaj gönderimine kapalı.
  1. Arkadaşlar galaksi kapılarından elde edilen ödüllerin X2 olduğu zaman bitirdiğimiz haritada ne varsa iki katını mı alıyoruz demek ? Yani alpha kapısını bitirdim normalde vereceği tp, şp, uridium, x4 den iki katı verecek dimi ? 20 bin uridium ve x4 yerine 40 bin uridium ve x4 yani ?

2. KIRMIZI.

KIRMIZI. User

Merhaba,

GG çift Kazanç Günleri'nde bitirdiğiniz kapılardan TP, ŞP, ve Kapı özel ödülleri 2 kat gelir fakat uridium 2 kat gelmez UCB-100 mermisi de

sadece Gamma, Zeta, Kappa ve Hades kapılarından 2 kat gelir.

İyi forumlar.

3. BALYUMRUK

BALYUMRUK User

modum bir yanlışlık olmasın ben x2 günlerinde kapıları her bitirdiğimde x4 mermileri 2 kat geliyordu uridiumlar gelmiyordu sadece ?

4. KIRMIZI.

KIRMIZI. User

Merhaba,

Belirttiğim kapılardan UCB-100 mermisi 2 kat geliyor bunun dışındakilerden gelmez.

İyi forumlar.

5. _KIYAMET_

_KIYAMET_ User

Etkinlik SSS bölümünde " Galaksi Kapıları Çifte ödül Günü " isimli konuyu incelersen yardımı olacaktır. :)

ÈrroR_™ bunu beğendi.
Konu Durumu:
Mesaj gönderimine kapalı.