Galaksi Kapıları Açılmamak İçin Mi Var?

Konusu 'Bunun Dışındakilerin Arşivi' forumundadır ve Batuhan0003450 tarafından 31 Temmuz 2020 başlatılmıştır.

Değerli forum kullanıcıları,

Bu forumda aktif olabilmen için öncelikle oyun hesabına giriş yapman gerek, aksi taktirde foruma ulaşamassın. Eğer oyun hesabın yok ise, lütfen kendine yeni bir hesap aç. „Oyun için tıkla“
  1. Öncelikle kanser olduğumu belirtmek isterim çünkü galaksi kapıları şu 2 gündür kesinlikle açılmıyor! Madem ödül günü yapıyorsunuz neden 190k uriyle vip+indirim olmasına rağmen beta ve gammadan alfa açık haldeyken toplamda 60 tanecik parça çıkıyor? Böyle ödül günü mü olur? Madem kapılara kilit vuracaksınız ödül günü felan yapmayın arkadaşım rica ediyorum sizden. Yahu gün içerisinde bir daha bastım kapıya bu sefer de 100k uri gitti 15-20 parça geldi gammadan son 3 parça kaldı. Gün bitti saat 02:30 gibi baktım ki ÇOK ŞÜKÜR kapı ödül gününün süresi bitmiş ben de dedim ki heralde düzelmiştir. Bir de ne göreyim ALPHA+BETA AÇIK olmasına rağmen, o 3 parça gammayı açmak için TAMI TAMINA 120K URİ gitti!? Ve ödüller olmamasına rağmen. Sadece yazısı duruyor buga mı girmiş anlamadım çık girle de düzelmiyor? Şimdi modlara sorum şu ki ben 353k ya argemi sıfırlamak için 150k uri ile zaten hazır olan kapılarımın "sadece" son parçalarını bugün de 100k kasarak ve 2 kapıdan gelen uriyle beraber toplamda 400k uri ile çıkarmak istedim de çıkaramadım. Ne argemi sıfırlayabildim ne de parçalar çıkmadı adam akıllı kapı felan dönemedim. Hesapladım 400k civarı bir uri ile vip+indirimim olmasına rağmen toplamda 80 parça felan gelmiş. Kaldı ki ben tüm gg basma işlerimi phoneix gemisiyle yavaşça hallederim ona rağmen. Bu şaka mıdır yoksa tamamen bir pazarlama stratejisi mi!? Hayır sadece merakımdan soruyorum. Çünkü ben 1.5 gündür 250k uri kasmısım üstüne başlangıcta 150k uriyle başlamışım ve sırf argemi sıfırlamak istiyorum. Tam tersi uri geleceğine 80 parçaya 400k urim gidiyor ve kaba tabirle dımdızlak ortada kalıyorum. Bu nasıl iştir bir açıklama yaparsanız sevinirim. Eminim ki çoğu kişi de bu tarz bir sorun yaşamıştır. Biz kanser olmak için oynamıyoruz şu oyunu yahu. Saygılar

2. Titan.

Titan. Guest

Merhabalar,

Öncelikle Alfa, Beta ve Gamma kapıları tek bir kapıdır. Yani ABG için Ekstra enerji yahut uridium harcarken üçünden birine çıkma şansı doğmaktadır. Söylemlerinizde alfa ile beta kapılarınızın açık olduğunuzdan bahsetmişsiniz. Parça çıkmama sorunu kapıların açık olduğu içindir. Aslında oyun sizi kapı parçası vermektedir lakin siz kapılarınızı ana haritaya aktarmadığınız için çarpan olarak gelmektedir. Eğer kapılarınızı ana haritaya aktarmış olsaydınız, ben inanıyorum ki bu kadar fazla uridium harcamazdınız. Hatta alfa ve betayı tekrar açabilirdiniz.

Ayrıca kapılarda herhangi bir sorun yoktur.

İyi Forumlar.

3. Nasıl yani? Ana haritaya aktarmak neden zorundayım ki? Ben 2. kapıyı açmak istemediğim için ilk kapı tamamlandığı gibi sadece gammadan eksik olan o 3 parça için 120k uri harcadım ancak geldi. Yani çifter kapıyı da fullemeden abgden eksik parçası olan 1 kapı da olsa parça ötekilere bölünmeye halen devam mı ediyor? O zaman kusura bakmayın ama sistemi çok gereksizmiş modum. Ben 2008den beri oynarım bu oyunu bunu ilk defa duydum valla. :) Yani abg den alfa+beta açık olmasına rağmen gamma 79/82'yi fullemek için tamı tamına 120k uri gitti benim çıldırmam bundan dolayı. Ayrıca dediğinize katılmıyorum, ana haritaya atmakla alakalı diyelim. Peki neden alfa ve betadan birkaç parça eksikken ve gammadan 25 civarı parça çıkmışken abgye enerji bastım ve yaklaşık 200k uri ile toplamda 80 kadar bir parça çıktı. 50 tanesi gammadan kalanlar da alfa ve betaya eşit olarak çıktı sonra da alfa beta açıldı gammadan 3 parça kaldı dedigim gibi de o 3 parça için EKSTRA 120k uri harcamam gerekti. Yani alfa beta açılmadan önce de 80 parçaya 200k urim gitti. Vip+indirim olmasına rağmen. Hepsini geçtim bu GK özel ödül günü bitmesine rağmen o GK özel ödül günü ibaresi neden 2 saat öncesine kadar kapı sayfasında yazı olarak gözükmeye devam ediyor? Bunu da anlamadım. Hayır ödül gözükmüyor. Gün de bitmiş, süre geçmiş. Takvimde de öyle bir ibare yok. Fakat kapıların üstünde halen yazıyor. Ve muhtemelen de bu yüzden parçalar kat ve kat geç geldi bana da 100 lerce bin uri çöp olmuş oldu. Açıkcası oyundan soğudum. Sizlere de sadece bu sorunu bildirmek için bu konuyu forumda açma gereği duydum. Yanlış anlamayın neticede siz yazılımcı değilsiniz. Sadece 400k uriye 90 parça felan açıldığında insana koyuyor biraz empati kurulursa anlamamak mümkün değil zaten modum. Ayrıca abgden beta ve gammayı açık tutarak sadece alfaya basıp basıp nasıl x4+diğer cephanelerden kasıyorlar ve kapı kendi urisini karşılamış oluyor? Dediğinize göre o mantıkla beta ve gamma için de boşa parça gitmiş olur ve kimse beta gammayı açıp sadece alfa dönmeye devam etmezdi doğru mu? :) Neyse hayırlı bayramlar fazla gürültü yapıp uyarı almak istemiyorum, teşekkürler feedback için. :)

4. TanrıEru

TanrıEru Guest

3 kapıyı tek kapı gibi düşünmen gerekyor yani diğer 2 kapının açık olmaması alpha ve beta kapılarında parça gelmeyeceği anlamına gelmez aldığınız her çarpan elinizde var olan bir kapı parçası anlamına gelir eğer siz alpha ve beta kpaılarını yerleştirmiş olsaydınız belkide modun da söylediği gibi 2alpha 2 beta 1gamma kapısı sahibi olabilirdiniz 2 kapnını açık olması 3. kapı için size herhangi bir avantaj sağlamaz akisine zarar ettirir

Titan. bunu beğendi.
  5. ben de sadece gama acmak için diğer iki kapı parça vermesin diye yerleştirmeden gg basmıştım, zararına bastım sadece gamayı açıp gama yüzüğü almak için. biraz zorlamıştı

6. zalim

zalim User

130 ,140 k ya açtığım zetayı 1 aydır 190, 200 k açmaya başladım bence bir sorun var.

Batuhan0003450 bunu beğendi.
  7. Titan.

Titan. Guest

Merhabalar,

Öncelikle galaksi kapıları hakkında yanlış bir bilginizin olduğunu belirtmek isterim. @TanrıEru oyuncumuzun bu mesajı,
    noktasından virgülüne doğrudur. Ben alfa kapısının 1 parçası için 2 tane gamma kapısı açtığımı bilirim. Alfa kapısı açıldı artık alfaya çarpa çıkmayacak onun yerine beta ve gammaya çıkacak diye bir durum yoktur.

İyi Forumlar.

8. PİONEER

PİONEER User

bence sans kupier 90k actim zetta 150 k actim ...

9. Dediğinizi anladım, fakat şöyle bir durum var ki modum ben alfa ve betayı istasyona göndermek istemememin sebebi fazladan uri gitmemesi değil 2. kere açmak istemememdi. alfa ve betayı 2 şer kere açıp gammayı 1 kere açsak son gammada parçalar alfa ve betaya 2şer kez açılmasına ragmen yine gitmeye devam ediyor mu peki? Yani beta gamma 2 şer kez açıp sadece tüm gün alfa dönen arkadaşlar yalan mı söylüyorlar onu anlamadım?

10. _-Thanatos-_

_-Thanatos-_ Guest

Merhaba,

Belirmiş olduğunuz durum tamamiyle şansınıza bağlıdır. Alfa ve Beta kapısından önce Gamma kapısını açma şansınız da bulunmaktadır. Arkadaşlarınızın size belirtmiş olduğu durum sizi zarara uğratacığını belirtmek isterim ve şans farktörünü tekrardan hatırlatmak isterim.

İyi Forumlar.