Galaksi Kapıları Bölümündeki Hata Geri mi geliyor ?

Konusu 'Teknik Konular' forumundadır ve _KIYAMET_ tarafından 12 Şubat 2020 başlatılmıştır.

Değerli forum kullanıcıları,

Bu forumda aktif olabilmen için öncelikle oyun hesabına giriş yapman gerek, aksi taktirde foruma ulaşamassın. Eğer oyun hesabın yok ise, lütfen kendine yeni bir hesap aç. „Oyun için tıkla“
  1. _KIYAMET_

_KIYAMET_ User

Bir süre önce yaşadığımız galaksi kapıları kısmındaki hata 2-3 gündür şahsen tekrar yaşıyorum.
    Resimde görüldüğü gibi ödül ne diye bakmak için Delta'ya bastım sorun yok ödüle baktım ve sonra Epsilon kapısına bastım ve bu hatayı aldım. Ekran görüntüsü alıp buraya ekledim.

Bu olayıda bir kaç gündür yaşıyorum.

2. Luminous

Luminous Guest

Merhaba,

Sorunu her zaman mı yaşıyorsunuz yoksa ara ara mı? Tarayıcı değiştirip tekrar deneyebilmeniz mümkün mü? Forum takımı olarak işlem yetkimiz bulunmadığından eğer sorun çözülmez ise support ekibi ile buradan iletişime geçmelisiniz.

İyi forumlar dilerim.

3. Haftalık raporlara eklemeniz kalktı mı artık?

4. ONURBEY

ONURBEY User

Sayın KIYAMET (Adminim :) )

Evet aynısı bende de uzun zamandır oluyordu, buraya yazmaya üşendim, pek te önemsemedim. Yani bu bir sorunsa var.

Saygılarımla,

5. Minerva

Minerva Guest

Merhaba,

Bu tip sorunların Teknik Ekip'e raporlanıp çözümünün gerçekleştirilebilmesi için sorunu yaşayan oyuncuların Support Ekibi'ne bildirim yapılması gerekmektedir.

İyi forumlar.

polatalemdar311 bunu beğendi.
  6. _KIYAMET_

_KIYAMET_ User

Genelde en az 1 kere hata veriyor. Bazen 3-4 kere hata veriyor. Yani 1 tane hesapta olsa neyse ama hepsinde en az bir kere hata vermesi sanki bu sorunun tekrar geri döneceğini işaret ediyor gibi geliyor. :D
    Teşekkür ederim ama eskiden ( Admin'dim ) diyelim. :D

Bir ara sürekli bu hata nedeniyle kimse her hangi bir kapıya enerji v.s. kullanamamıştı. Sonrada düzeltildi gibiydi ama tekrar başladı gibi geliyor. :D :)

Son düzenlenen: 16 Şubat 2020