Galaksi Kapıları Bonus Ödüller

Konusu 'Bunun Dışındakilerin Arşivi' forumundadır ve BSYO tarafından 17 Haziran 2019 başlatılmıştır.

Değerli forum kullanıcıları,

Bu forumda aktif olabilmen için öncelikle oyun hesabına giriş yapman gerek, aksi taktirde foruma ulaşamassın. Eğer oyun hesabın yok ise, lütfen kendine yeni bir hesap aç. „Oyun için tıkla“
Konu Durumu:
Mesaj gönderimine kapalı.
  1. BSYO

BSYO User

şimdi yarın galaksi kapılarına %15 indirim gelecek mi ve bu üç kapıdan herhangi biri tamamlandığında mı sayborgun çıkma ihtimali olacak son olarak havoc hercules spartan çıkma ihtimali var mı???

Son düzenlenen: 17 Haziran 2019
  2. EDEP_YAHU

EDEP_YAHU User

BUNU KİM AÇIKLADI ? KAPILARA X2 Mİ GELECEK

3. .Paradoks.

.Paradoks. Guest

Merhaba,

Etkinlik ile birlikte Galaksi Kapılarında indirim olacağı ile alakalı bir açıklama bulunmamaktadır. Sanırsam Galaksi Kapılarında bir indirim olmayacaktır. Hangi 3 kapıyı tamamlamanız gerketiğini etkinlik başalmadan kesin olarak bilmiyoruz. Etkinlik başladığında bu detaylarda kesinleşecektir. Bu kapılar kesinleştiğinde o kapılardan her hangi birini tamamladığınızda Sayborg, Hammerclaw ya da Mimesis gemilerinden birini kazanma ihtimali olacaktır. Eğer Zeta veya Kappa kapısın bitirirseniz bu kapılardan mevcut etkinlikten bağımsız şekilde Havoç veya Hercüles çıkma ihtimali vardır.

Forum kurallarında belirtildiği üzere tamamı büyük harften oluşan mesaj yazmak yasaktır. Lütfen mesajınızı düzenleyiniz ve durumu tekrar etmeyiniz. Etkinlik duyurusuna buradan ulaşabilirsiniz.

İyi forumlar.

4. BSYO

BSYO User

Modum şimdi bonus ödüller bir kere alınıyor ya bu üç kapıyı yaptık cyborgun vermedi 24 saat beklememiz mi gerekiyor cyborg için yoksa aynı kapıyı açıp çıkma ihtimalli devam eder mi

5. Minerva

Minerva Guest

Merhaba,

Kişiye özel bonus ödülleri bir kere alabilirsiniz. Kapıyı her tamamlayışınızda ise Cyborg, Mimesis, Hammerclaw gemilerinden birini kazanma ihtimaliniz bulunmaktadır.

İyi forumlar.

6. BSYO

BSYO User

etkinlik bitti bitecek hadi cyborg vermiyor her gün expo tasarım ve tp neyin kafası globaldaki gemim oil ihtiyacı olmadığı halde 1 gün oil 1 gün hp laser ama oile ihtiyacı olan tr deki gemime her gün ya expo tasarım yada tp geliyor şaka gibi

7. -İDALI-

-İDALI- User

10 dan fazla kapı yaptım tek bir gemi vermedi. Tamam hemen vermesini beklemiyordum ama ihtimaller fazla düşük sanki.

8. kaç defa yaptım nafile, çoook düşük ihtimalle gemi veriyor sanırım. Bir de etkinlikle ilgili her yapışınızda bu gemileri alma hakkınız var denseydi keşke en baştan, 3 kapıyı yapıp bekledim boşuna bilseydim uri bitene kadar yapardım

9. Muzip

Muzip User

Ben 7 kapı yaptım 7.de sayborgu verdi.Taktik kasan falan olur belki aşama aşama anlatayım.İlk gün delta epsilon kappa yaptım sırayla ödülleri aldım.Ardından 1 delta daha yaptım tık yok.Bu sırada chromin 15.000 oldu ulrin sayborgu aldım ama sayborg gemisi hala yok.2.gün sırayla ödülleri aldım kappa kapısı ödülü hariç hala tık yok ama kafaya koydum alacağım sayborgu sepromu çektim epsilona giricem seri seri bitircem *** x4 le bam bam bam! Kapı 15-20 dkda mefta... ***

İyi günler efendim..

Moderatör tarafından en son değiştirilen: 21 Haziran 2019
    Labirent bunu beğendi.
  10. Minerva

Minerva Guest

Merhaba,

Kurallar gereği hesap paylaşımı yasaktır. Devamı takdirinde ceza alabilirsiniz, bu nedenle lütfen tekrarlamayınız.
    Cyborg'unuz ile iyi eğlenceler. :)

İyi forumlar.

Muzip bunu beğendi.
  11. Düşük ihtimal

12. benzales

benzales User

Tekrar sormak istedim şimdi 45 oil tp şeref seprom pet tasarımı gemi tasarımı gibi tek seferlik ödüller var. Bunları aldıktan sonra delta kappa veya zrta yani etkinliğin olduğu kapıları aynı gün içerisinde yapmaya devam etsek sayborg veya diğer 2 geminin hala çıkma şansı varmı? Bu durum önemli çünkü yok yere 10 tane kapı dönmeyelim şimdi

13. .Paradoks.

.Paradoks. Guest

Merhaba,

Galaksi Kapıları Bonus Ödülleri etkinliği süresince seçili kapıları yaptığınız her sefer bu gemileri kazanma şansınız vardır.

İyi forumlar.

14. ert1905

ert1905 User

Seçilen Galaksi Kapılarını İlk Tamamlayışında... diye başlıyor etkinlik yazısı benim merak ettim atlayışa hazır hale mi getirmek yani parçaları mı tamamlamak yoksa kapıya girip yaratıkları öldürüp kapıyı mı tamamlamak ?
    Kolay Gelsin...

15. Labirent

Labirent Guest

Merhaba,

Kapıyı tamamlamalısınız. Aksi taktirde bitirmiş olmazsınız.

İyi forumlar

Konu Durumu:
Mesaj gönderimine kapalı.