Galaksi Kapıları Bonus Ödülleri

Konusu 'Teknik Etkinlik Konuları' forumundadır ve ⚡.ÂĿØИЄÂИǤЄĿ.⚡ tarafından 19 Haziran 2019 başlatılmıştır.

Değerli forum kullanıcıları,

Bu forumda aktif olabilmen için öncelikle oyun hesabına giriş yapman gerek, aksi taktirde foruma ulaşamassın. Eğer oyun hesabın yok ise, lütfen kendine yeni bir hesap aç. „Oyun için tıkla“
Konu Durumu:
Mesaj gönderimine kapalı.
  1. etkinlikte özel ödül veren kapılar her gün değişiyor mu? ben bugün 57 parça epsilona bastım yarın tekrardan girip basıcam çok oynamaya zamanım yok çünkü eğer epsilon yarın ödül vermezse etkinliğe katılamamış oluyorum :/ syborgum var mimesis ve hammerclaw için yapıcaktım

2. kaos*06

kaos*06 User

sen aç beklet kardeşim 24 saatte bir değişiyor ama mutlaka denk gelir yaparsın kapın hazır olsun..ileriki zamanlardada devam edecektir etkinlik..

3. kesin epsilon yarın ödül vericek diye bir şey yok yani::(

4. Perseus.

Perseus. Guest

Merhaba,

Etkinlik boyunca verilen ekstra ödüller ve kapılar 24 saatte bir değişmektedir, tamamen sistem tarafından belirlenen şansa bağlı bir durumdur. Etkinlikle ilgili bilgi almak için;
    Galaksi Kapıları Bonus Ödülleri S.S.S

İyi forumlar.

.Paradoks. bunu beğendi.
  5. modum etkinlik ne zamana kadar devam edeceitecekk ne zaman bitecek nezaman geriye gelecek acaba net bi duyuru veya açıklama yok 3 günlük bi etkinlik miydi

6. Minerva

Minerva Guest

Merhaba,

Etkinlik 20 Haziran 23:59'a kadar (Yerel Sunucu Saati ile) sürecektir. Tekrar ne zaman geleceği ile ilgili bizlerle paylaşılmış bir duyuru yoktur. Etkinlik tekrar geleceği zaman duyurusu forum üzerinden sizlerle paylaşılır.

İyi forumlar.

Konu Durumu:
Mesaj gönderimine kapalı.