Galaksi Kapıları Bonus Ödülleri

Konusu 'Bunun Dışındakilerin Arşivi' forumundadır ve FyRo tarafından 8 Ağustos 2019 başlatılmıştır.

Değerli forum kullanıcıları,

Bu forumda aktif olabilmen için öncelikle oyun hesabına giriş yapman gerek, aksi taktirde foruma ulaşamassın. Eğer oyun hesabın yok ise, lütfen kendine yeni bir hesap aç. „Oyun için tıkla“
  1. FyRo

FyRo User

Bu bonus ödüller arasında: Sayborg, Hammerclaw ve Mimesis var, bunların çıkma olasılığı-şansı ''yüzdesel'' olarak nedir? Gemiden gemiye değişiyor mu? Bu etkinlik ne kadar sürecek? Sadece Epsilon, Zeta ve Kappa kapısında mı bonus ödüller mevcut olacak?

2. .Paradoks.

.Paradoks. Guest

Merhaba,

Bu gemilerden herhangi birinin çıkma şansı kesin olarak yüzdesel olarak bizlerle paylaşılmamıştır. Bu nedenle bu konuda bir bilgimiz bulunmuyor. Gemilerin çıkma şansı konusunda bir bilgim bulunmuyor, lakin tahminim sizin gemi paketini kazanmanız durumunda bu gemilerden birinin rastgele size ödül olarak verildiğidir.

Hangi kapıların bonus ödüller verdiği sistem tarafından belirlenmektedir. Gözlemlerim Delta, Epsilon, Zeta, Kappa kapılarınından 3 tanesinin seçildiği yönünde. Sunulan bonus ödüllerin içeriği de kişiden kişiye değişmektedir.

Etkinlik hakkında tüm detayları buradaki konuda bulabilirsiniz.

İyi forumlar.

3. FyRo

FyRo User

Teşekkürler.

4. GG bonus ödüllerinden Cyborg, Mimesis kazananları tanıyorum. Ama ihtimalin çok düşük olduğu yönde.

FyRo bunu beğendi.
  5. valla zeta yaptım vermedi epsilonu yaptım vermedi deltayıca açamam şuan bize zaten hiçbişey cıkmazki

6. BALE1I

BALE1I User

ilk defa hafta içi yapayım demiştim ödüller için hammerclaw atmıştı ama baya zor düşüyor diye biliyorum

7. arkadaşlar haftada 1 kişiye denk geliyor ben böyle düşünüyorum