Galaksi Kapıları Bonus ve Çifte Ödül

Konusu 'Bunun Dışındakilerin Arşivi' forumundadır ve _P_Ө_ᄂ_Λ_Ƭ_ tarafından 18 Ağustos 2020 başlatılmıştır.

Değerli forum kullanıcıları,

Bu forumda aktif olabilmen için öncelikle oyun hesabına giriş yapman gerek, aksi taktirde foruma ulaşamassın. Eğer oyun hesabın yok ise, lütfen kendine yeni bir hesap aç. „Oyun için tıkla“
Konu Durumu:
Mesaj gönderimine kapalı.
  1. merhaba kapıların çifte ödül günü ile ek ödül günleri denk geliyor mu ve premium paketi için belirli günler kampanya oluyor mu yani aynı fiyata atıyorum 2-3 ay gibi veya indirim tarzı kampanyalar yeni başlamış gemiler için haricinde o 5küsür liralık hariç teşekkürler

2. _-Thanatos-_

_-Thanatos-_ Guest

Merhaba,

Henüz V.I.P paketlerine getirilmiş olan bir indirim görmedim. İlerleyen süreçlerde de geleceğini düşünmüyorum. Belirtmiş olduğunuz sanırım Galaksi Kapıları Bonus Ödülleri; Bu ödüller aktif iken Galaksi Kapılarında Çifte Ödül Günü gelmesi durumu mevcuttur. Takvim bölümünü takip ederek hafta içi gelen ödüller ile birlikte bonus ödüllere sahip olabilirsiniz. Ancak hafta içi getirilen çifte ödül günü ile birlikte galaksi kapılarında bonus indirim olmadığını, bu bonus indirimin yalnızca hafta sonlarına özel olduğun eklemek isterim.

İyi Forumlar.

3. teşekkürler anladım kilitlenebilir :)

4. _-Thanatos-_

_-Thanatos-_ Guest

Merhaba,

Rica ederim. Konu talebiniz üzerine kilitlenmiştir.

İyi Forumlar.

Konu Durumu:
Mesaj gönderimine kapalı.