Galaksi Kapıları Hak Satın Alma

Konusu 'Güncelleme ve Fikir Havuzu' forumundadır ve yılmazcan47 tarafından 5 Eylül 2020 başlatılmıştır.

Değerli forum kullanıcıları,

Bu forumda aktif olabilmen için öncelikle oyun hesabına giriş yapman gerek, aksi taktirde foruma ulaşamassın. Eğer oyun hesabın yok ise, lütfen kendine yeni bir hesap aç. „Oyun için tıkla“
?

sizce ne olmalı ?

1. evet olmalı

86,7%
  2. hayır (neden)

13,3%
  1. Merhaba bu galaksi kapılarında sizcede artık duzenleme gelmesi gerekmezmi ?

İlk alımda 5.000 uri devamındaki tüm alımlarda 10.000 uri olmalı hak satın almak sonsuza dek katlamanın faydası yok argedeki gibi olması çok saçma ,yeni başlıyan oyuncular için moral olur elit oyuncular tekte bitiriyor zaten

Son düzenlenen: 7 Eylül 2020
    LOVE bunu beğendi.
  2. Titan.

Titan. Guest

Merhabalar,

Konunuzu indeks bölümüne ekledim kullanıcılarımızdan gelen olumlu sonuçlar doğrultusunda raporlara eklenecektir. Bireysel olarak yorumuma gelirsek chromin zamanında zeta kapısını hayal edin derim :) Bu kısıma birazccccık düzenleme hoş olur sankiiii.

İyi Forumlar.

3. 10k uri verip max 1k chromin almak = zeta kapısı 100 k uri açılır 50 k uri geri kazanırsın dolaysıyla
    50k uriye zeta çaıp bitirmek varken hak almak saçma olur :) o yuzden 10k uride sabit koydum <3

_-Thanatos-_ bunu beğendi.
  4. Ben elit olmamama rağmen goliyle 3irisle zeta yapmıştım lf3 fulldü yani canavarların etrafında dönersen yeteri kadar ölmene gerek yok (çoğu kapıda işe yarıyor) sadece 30dk falan daha fazla sürdü normalden.

5. TersLale

TersLale User

Tanesini 5000 yap. 80bin chromin kasıp gemi alalım. 20 kapı yapmayla uğraşmayalım.

6. 20 kapıya gerek yok 7 zetada 80bin chromin kasılıyor :) chromin kasmayı etkilemiycek bir gunceleme

Sayfayı Paylaş