Galaksi Kapıları Hakkında Düzenleme

Konusu 'Bunun Dışındakilerin Arşivi' forumundadır ve SnowLeopard tarafından 21 Aralık 2014 başlatılmıştır.

Değerli forum kullanıcıları,

Bu forumda aktif olabilmen için öncelikle oyun hesabına giriş yapman gerek, aksi taktirde foruma ulaşamassın. Eğer oyun hesabın yok ise, lütfen kendine yeni bir hesap aç. „Oyun için tıkla“
?

Sizce bu düzenlemeler olmalı mı ?

1. Olmalı !!

oy sayısı 5
    45,5%
  2. Olmamalı

oy sayısı 3
    27,3%
  3. Geliştirilmeli

oy sayısı 3
    27,3%
Konu Durumu:
Mesaj gönderimine kapalı.
  1. Merhabalar. Mesela Alfa kolaydır, lazerle bile geçilir. Ama Gamma günümüzde bile 2-3 saat sürüyor. Bu kapıları kolaylaştırmak için kapıda kullandığımız bazı şeyler hakkında şu düzenlemeleri öneriyorum;

Enerji Transferi: GG lerde artık sadece vuruşumuzun %10'u kadar Darbe değil %10u kadar kalkanda verecek.

Savaş Tamir Robotu: GG lerde 10 saniye boyunca 10.000 yerine 7 saniye 20.000 tamir yapacak.

Kombo Gemi Tamir Modülü: Seviyesine göre aynı oranda kalkanda verecek. (Örn. 3. Seviye için; 25.000 Dp ve 25.000 kalkan)

İnsta Kalkan: GG lerde süresi artık 5 saniye olacak.

Kamikaze: GG lerde seviyesi farketmeksizin 10.000 daha fazla hasar verecek.

Kalkan yüklemesi: GG lerde 75.000 yerine 100.000 kalkan verecek.

Roket ince ayarı: Girilen aşama boyunca aktif kalacak. (Kapıya girerken aktif ise bi değişiklik olmayacaktır, sadece kapıda etkinleştirilince geçerlidir. Mesela Tallonlarda aktifleştirdiniz, aşama bitip Protegitlere geçilince roket ince ayarı bitecektir.)

Yetenek Tasarımları: Soğuma süreleri sabit 5 dakika olacaktır. (Bu sadece 6 yetenek tasarımı içindir!)

Şimdilik bunlar yeterli diye düşünüyorum, Konu geliştirmeye açık, Önerilere göre ekleme/çıkarma olabilir.

2. .SİHİRBaZ.

.SİHİRBaZ. Guest

Merhabalar,

İlk olarak fikriniz için teşekkürler ama bana göre olumsuz sonuçta kimse kapıda savaş tamiri enerji transferi felan çalıştırmıyordur diye tahmin ediyorum.

Keyifli Forumlar

3. Modum aslında bende öyle düşünmüştüm ama arkadaşım rica etti ben bi girdim bırakın savaş tamir ne varsa kullanıyorum son canı kalmış Gammayı geçemezdi yoksa :D

4. Bu dediklerinizin tümü olduğunda Gamma kapısının yapımı 35-40 dakika sürecektir çoğu kişi için.Gamma ve benzeri zor kapıların bu kadar kolaylaşması da oyundaki dengeyi bozabilir.Aslında fikir güzel.Yani kapılarda bazı desteklerin ve değerlerin arttırılması fikri güzel.Fakat herkes için olmamalı yada bu oranda olmamalı diye düşünüyorum.Yoksa fikir güzel.

5. Konu geliştirmeye açık, yani belirli rütbe yada gemi özelliklerinden sonra yavaş yavaş azalarak bitebilir. Mesela binbaşı 3 özellik kullanamayabilir, full binbaşı 5 özellik gibi.

6. Demeye çalıştığım şey buydu.Teşekkürler :)

7. olabilir ama tamr robot kulanan yoktur +1

8. AmiDalaaa

AmiDalaaa User

ful gemile 40 dk kami ile 50 dk da biten gamma zor bi tarafı yok sadece araştıracaksın ve kolay yöntem ibulup yapacaksın

9. Dostum yazmışsın , dil dökmüşsün fakat olacağını sanmıyorum.

Ben yinede desteğimi vereyim...

10. CİLΛ

CİLΛ User

hepsi değil de bazıları mantıklı

Konu Durumu:
Mesaj gönderimine kapalı.