Galaksi Kapıları Hakkında

Konusu 'Bunun Dışındakilerin Arşivi' forumundadır ve Alevleri_Efendis tarafından 18 Ocak 2021 başlatılmıştır.

Değerli forum kullanıcıları,

Bu forumda aktif olabilmen için öncelikle oyun hesabına giriş yapman gerek, aksi taktirde foruma ulaşamassın. Eğer oyun hesabın yok ise, lütfen kendine yeni bir hesap aç. „Oyun için tıkla“
  1. zeta galaksi̇ kapisi açtim. gi̇rmeyi̇ deni̇yorum gi̇rmi̇yor. çikip tekrar gi̇rmeyi̇ deni̇yorum bağlaniyor di̇yor bağlanmiyor. gemi̇m'i̇ zeta i̇çeri̇si̇nde gösteri̇yor ama gi̇remi̇yorum . ölüp ölüp duruyor. bu hayat enerji̇si̇ni̇ bi̇gpoi̇nt hayrina bana bedava vermeyeceği̇ i̇çi̇n. bu sorunun çözülmesi̇ni̇ i̇sti̇yorum si̇ze edi̇len her türlü hakareti̇ gram'i gram'ina hak edi̇yosunuz.

Moderatör tarafından en son değiştirilen: 18 Ocak 2021
  2. Kusurabakma da bizler çok enayiyiz sebebi alın teriyle bir şeyler yapmaya çalışıyoruz, beyazım kalmamış bir indirim paketi çekip kapı yapayım dedim 3 saattir kapıya giremiyorum, sebebide ne biliyormusun oyundaki %90 lık oyun topluluğu kapılarını otomatik yaptırdığı için yoğunluk oluşuyor ve saat 04:00 olduğu halde kapılar çöküyor, zaten zar oynuyoruz hepten çıkın gidin diyo merkez ekip..

Ancasin bunu beğendi.
  3. Ancasin

Ancasin User

İmza +1

4. ŞUAN ZETA GİRMEYE KORKUYORUM. HAYAT ENERJİSİ HER KULLANIŞTA FİYATI ARTIYOR. DÜZELDİĞİ ZAMAN GİRMEYİ DÜŞÜNÜYORUM.

5. Merhaba,

Mesajınızı düzenledim, forumda tamamen büyük harfle yazmak yasaktır lütfen üslubunuza dikkat ediniz. Bağlantıları sorunları rapor edildi, sinirlenmekte haklısınız fakat bize hakaret etmeniz işleri hızlandırmıyor. Sorun düzelene kadar beklemenizi tavsiye ederim. Biz oyuna müdahale edebilen bir takım değiliz, sadece burada oyuncuların yaşadığı sorunlara yardımcı olmak ve sorunları resmi yoldan merkeze raporlamakla yükümlüyüz.

İyi Forumlar.

_-Thanatos-_ bunu beğendi.