Galaksi Kapıları Lambda

Konusu 'Bunun Dışındakilerin Arşivi' forumundadır ve 0000 tarafından 23 Ocak 2020 başlatılmıştır.

Değerli forum kullanıcıları,

Bu forumda aktif olabilmen için öncelikle oyun hesabına giriş yapman gerek, aksi taktirde foruma ulaşamassın. Eğer oyun hesabın yok ise, lütfen kendine yeni bir hesap aç. „Oyun için tıkla“
  1. 0000

0000 User

İlk defa bir kapıya girdim
    Lambda kapısı
    15 wawe temizledim 5 hayat var tekrar nasıl gireceğim o kapıya
    Uri vermek zorunda mıyım?

2. Merhaba,

Kapıya girmek için portalın yanına gidip atlamanız yetecektir. Bunun için uridium alınmaz. Hayatınız kalmadıysa Galaksi Kapıları sayfasından hayat alabilirsiniz.

Kapı 21 dalgadan oluşuyor Kapı ile ilgili bilgileri BURADA bulabilirsiniz.

İyi Forumlar.

3. 0000

0000 User

Kapıya girdim bilgisayarı kapatmak zorunda olduğum için 1-1 kapısına döndüm tekrar girmek istiyorum kapının atlama butonu aktif değil yanındaki butonda hayat satın al var tekrar girmek için hayatı almalımıyım? Yoksa ne yapmalıyım

4. ateistkeci

ateistkeci User

Kapının galaksi kapıları kısmında ne gösterdiğinin fotoğrafını atabilir misin?

Şu kısmı:

5. 0000

0000 User

Evde değilim akşam atabilirim ama şunu söyleyebilirim
    Atlamayı hazırla tuşu aktif değil
    Hayat satın al aktif ve 5k uri yazıyor
    Birde wawe 15/21 yazıyor sanırım 2 kapı kala çıkış yaptım tekrar girmek için ne yapacağım uri vermeli miyim?

6. hayat satın al aktifse kapı hala duruyodur canların bitmediyse uri vermeden tekrar atlayabilirsin

7. can123can

can123can User

urı vermene gerek yok yanı 15/21 yazıyosa kapı x1 harıtasında olması lazım

8. ateistkeci

ateistkeci User

Kapı x-1 haritanda bulunuyor oradan giriş yapabilirsin

9. X-1 haritasında doğma yerinin etrafında bir kapı olması lazım ordan atlayarak kaldığın yere devam edebilirsin

10. Nasıl ki kapıya x-1'den başladınız aynı şekilde x-1'den devam edebilirsiniz.

11. VALEYARD

VALEYARD Guest

Merhaba,

Galaksi kapılarını bir kere aktif ettiğiniz zaman kapıyı bitirene kadar veya kapı patlayana kadar x-1 haritanızda gözükür.

Kapıya tekrar girmek için x-1 haritasından girmeniz gerekiyor.

İyi forumlar.