Galaksi Kapıları Özel hafta sonu ödülleri

Konusu 'Bunun Dışındakilerin Arşivi' forumundadır ve BeyATLI tarafından 20 Ekim 2018 başlatılmıştır.

Değerli forum kullanıcıları,

Bu forumda aktif olabilmen için öncelikle oyun hesabına giriş yapman gerek, aksi taktirde foruma ulaşamassın. Eğer oyun hesabın yok ise, lütfen kendine yeni bir hesap aç. „Oyun için tıkla“
Konu Durumu:
Mesaj gönderimine kapalı.
  1. BeyATLI

BeyATLI User

bugün hem çifte ödül hemde özel kapı ödülümü ? chatte görüyorum özel ödül alanlar var. takvimdede ilkin özel ödüldü sonradan baktığımda çifte ödül olmuş.

2. VALEYARD

VALEYARD Guest

Merhaba,

Anasayfayı kontrol ettiğimde galaxy kapıları özel haftasonu ve çifte ödül gözüküyor. Kapı yapan oyunculardan geri bildirim alırsak takvimi düzenleriz.

İyi forumlar.

3. BeyATLI

BeyATLI User

Tam olarak bi cevap verirseniz ona göre kapı yapalım

4. __AZRAİL...

__AZRAİL... Guest

Merhaba.

Sayın arkadaşım galaksi kapıları çifte ödül gözüküyor takvimde şuan için başka ödüller gözükmüyor.

İyi forumlar.

5. kanka cumartesi gözüken özel ödüller pazar da veriliyor hep oyunda sağ üstten bakarsan etkin zaten takvimde yazmıyolar onu nedense bilmiyorum ama hem çifte ödül hem özel ödül yap rahatlıkla

BeyATLI bunu beğendi.
  6. BeyATLI

BeyATLI User

teşekkürler :)

VALEYARD bunu beğendi.
  7. 21jeriko21

21jeriko21 User

bu gün alfa-beta-gama-zeta-kappa-kuiper-epsilon-delta-lambda-ve kronos bitirdim ancak hepsi boş çıktı sadece epsilon bi surgeon verdi nerde özel ödüller oyundan sogydym valla

8. VALEYARD

VALEYARD Guest

Merhaba,

Kapılardan çıkan ödüller şansınıza bağlıdır. Her kapı kesin ödül verecek diye bir durum yoktur.

İyi forumlar.

Konu Durumu:
Mesaj gönderimine kapalı.