galaksi kapıları özel haftasonu ödülleri

Konusu 'Yeni Başlayanlar' forumundadır ve MrWho tarafından 26 Ocak 2020 başlatılmıştır.

Değerli forum kullanıcıları,

Bu forumda aktif olabilmen için öncelikle oyun hesabına giriş yapman gerek, aksi taktirde foruma ulaşamassın. Eğer oyun hesabın yok ise, lütfen kendine yeni bir hesap aç. „Oyun için tıkla“
Konu Durumu:
Mesaj gönderimine kapalı.
  1. MrWho

MrWho User

bu etkinlik cumartesi günü değil mi az önce phantom droit tasarımı verdi pazar günü yapmama rağmen

1 yıl geçti yahu bi cevap veren admin yok mu birleştirin şimdi madem flood yasaksa

Moderatör tarafından en son değiştirilen: 26 Ocak 2020
  2. pazar günüde etkinliğe dahil dostum

3. Pazar günü de dahil olabiliyor. Ana sayfayı kontrol etmek lazım.

4. gamannama

gamannama User

Madem böyle bişey var neden takvimde sadece 1 gün gözüküyor bende bilseydim lambda kapısını cumartesi değil de pazar yapardım

5. Themis.

Themis. Guest

Merhaba,

İlgili konuya Buradan ulaşabilirsiniz. Aldığınız ödül bu etkinlik kapsamında verilmiştir.

İyi Forumlar.

6. MrWho

MrWho User

ya o zaman takvimi düzenleyin bi şey yapın sadece cumartesi gösteriyorsunuz takvimde

7. Cathartes

Cathartes User

böyle bir saçmalık yok ben şimdi cerrah tasarımı çıkartmak istiyorum hafta içi hangi kapının cerrah tasarımı verdiğini nereden bileceğim

8. Themis.

Themis. Guest

Merhaba,

Bir önceki mesajımdada yönlendirdiğim üzere konu ile alakalı linke Buradan ulaşabilirsiniz.

Düzenlenmesi gereken bir hata var ise gerekli düzenlemeler yapılacaktır.

Gerekli cevaplar verildiğinden konunun kilitlenmesi uygundur.

İyi forumlar.

Konu Durumu:
Mesaj gönderimine kapalı.