Galaksi kapıları özel ödülleri hafta sonu

Konusu 'Bunun Dışındakilerin Arşivi' forumundadır ve __{SLayerHunTer}__ tarafından 13 Temmuz 2018 başlatılmıştır.

Değerli forum kullanıcıları,

Bu forumda aktif olabilmen için öncelikle oyun hesabına giriş yapman gerek, aksi taktirde foruma ulaşamassın. Eğer oyun hesabın yok ise, lütfen kendine yeni bir hesap aç. „Oyun için tıkla“
Konu Durumu:
Mesaj gönderimine kapalı.
  1. Bu haftanın özel kapı ödüllerini atabilirmisiniz rica etsem. Artık alışkanlık biz sormadan söyleyen yok.

2. Merhaba,

Henüz Özel Kapı Ödülleri Gününe girmediğimizden dolayı , konu hakkında bilgi veremiyoruz.

Gerekli bilgilendirme yapılacaktır.

İyi forumlar dilerim..

3. Artık söyleyebiliyorsunuz sanırım. Artık öğrenelim.

4. -1-1-

-1-1- User

KAPILARDAN ÖZEL ÖDÜLER NEDİR BİLGİ VERİRMİ SİNİZ LÜTFEN SORMASAK BİLÇEZ.

SİZİN KADAR SÜMÜRÜCÜ OYUN YOK BEN KA. AYDIR KUIPR ÖZEL ÖDÜLERÜ BEKLİYORUM HELKÜLES HAVUC DİROİT İÇİN YÜZÜKSÜZ KASIYORUM HER HAFTA BEKLİYORUM AMA HEP PET TASARIMI GEMİ TASARIM 3 HAFTA DIR AYNI ÖDÜL VERİYOR YUAZIK SİZE DARKORBİT HAKSIZLIK YAPIYORSUNUZ KUIPER 50 OLDU BE BEKLE BEKLE BOK CIKTI BİZE YİNE GEMİ TASARIMI VERİYOR

Moderatör tarafından en son değiştirilen: 13 Temmuz 2018
  5. kardeş varsa link atarmısın

Şu foruma bişey yazınca 2 sene bekletmeyin be kardeşim ya. Bizim sormadan sizin söylemeniz gereken şeyi sorduğumuz halde ilgilenmiyosunuz ya.

Moderatör tarafından en son değiştirilen: 13 Temmuz 2018
  6. kuiper goliat sürpriz paketi veriyor beyler

__{SLayerHunTer}__ bunu beğendi.
  7. Merhaba,

Öncelikle mesajlarınız birleştirildi, lütfen bu konuda dikkatli olunuz.

Konuya gelicek olursak özel kapı ödülleri hakkında henüz mevcut bir bilgiye sahip değiliz, lütfen biraz sabırlı olmanızı rica ediyoruz.

İyi forumlar..

Merhaba,

Mesajlarınız birleştirildi , forumda flood yapmak kurallara aykırıdır.

Lütfen bu konuya dikkat ediniz ve forum kurallarına uygun şekilde devam ediniz.

Özel Kapı Ödülleri hakkında hala elimizde olan mevcut bir bilgi bulunmamaktadır, gün içerisinde sizlerle paylaşılacaktır, bu konu üzerinde biraz sabırlı olmanızı rica ediyoruz.

İyi forumlar..

8. Gününe girmedik bilgi veremem diye atıp tutuyodun gününne girdik daha neyin girmesi lazım bilgi vermen için.

9. HASAFET.

HASAFET. Guest

Merhaba, buyrun

DELTA KAPISI: LF-4 ya da 10 000 UCB-100
    EPSİLON KAPISI: Koleksiyoncunun Oyuncağı- Chimera ve Phantom
    KUİPER KAPISI: Goliath Sürpriz Paketi- ( Centaur, Peacemaker, Sovereign, Vanquisher , Cerrah Goliath)
    LAMBDA KAPISI: Koleksiyoncunun Oyuncağı- Mirage ve Enigma

İyi Forumlar.

10. Adminim bulmuşken bişey daha sormak istiyorum. Kronos kapısını ypaınca verilen 250 ekstra enerji çift gününde yapılırsa 500 olarak alınırmı yoksa gene 250 mi gelir? teşekkürler şimdiden.

11. evet 500 veriyor gg yi çift ödül günü yaptığında

12. HASAFET.

HASAFET. Guest

Merhaba,

evet çift ödül gününde 500 ekstra enerji alırısınız.

İyi forumlar.

Konu Durumu:
Mesaj gönderimine kapalı.