Galaksi Kapıları Özel Ödüllü Hafta Sonu ile ilgili

Konusu 'Yeni Başlayanlar' forumundadır ve DPrealslim tarafından 19 Nisan 2019 başlatılmıştır.

Değerli forum kullanıcıları,

Bu forumda aktif olabilmen için öncelikle oyun hesabına giriş yapman gerek, aksi taktirde foruma ulaşamassın. Eğer oyun hesabın yok ise, lütfen kendine yeni bir hesap aç. „Oyun için tıkla“
  1. DPrealslim

DPrealslim User

bu yazılan özel ödüllerin hepsini mi kapıyı tamamlayınca mı veriyor yoksa 1 tanesini mi veriyor

mesela;
    Delta : «Havoc», «Hercules», «Elite Demon»,
    «Silver Demon»
    ben delta kapısını yaptığım takdirde 4 ödülüde alıcak mıyım?

2. Lyngvia

Lyngvia Guest

Merhaba,

Ödüller şansa bağlıdır kesin çıkacak diye bir şey söz konusu değildir ve ödüllerden yalnızca bir tanesi düşebilir.

İyi forumlar.

3. Deltadan pazar günü gir x2 al orn havuç aldin pazar 2 olsun

4. .Paradoks.

.Paradoks. Guest

Merhaba,

Galaksi Kapıları Özel Ödüllü Hafta Sonu ödülleri Galaksi Kapıları Çifte Ödül gününden etkilenmemektedir. Şansa bağlı olarak yine 1 adet droit tasarımı kazanacaksınız.

Lütfen yanlış bilgilendirme yapmayınız :).

İyi forumlar.

5. Tm kusura bakmayın :eek:

.Paradoks. bunu beğendi.
  6. ordaki yazanlardan 1 tanesini kazanam ŞANSIN var kesin değil yani ayrıca x2 ödülden etkilenmemektedir

7. ben çifte kazanç günlerinde zeta yaptığım zaman 2 havoç kazanıyorum iki katı ganimet anahtarı ve lfg de geliyor ''x2'' ''çifte kazançtan'' farklı bir şey mio_O

8. Lyngvia

Lyngvia Guest

Merhaba,

Aynı şeyden söz ediyorsunuz.

İyi forumlar.

9. yok aynı şeyde hocam o kapı normalde o ödülü vermiyor ekstra ödül o yüzden çifte ödülden etkinlenmiyor aynı şekilde droit ve pet design var biliyorsunuz ki onlarda etkilenmiyor çifte ödülden yani pazar yaparsanız 2 tane vermıyor (lambda kuiper delta ve epslndan aldıgınız ekstra ödüller)