Galaksi Kapıları Özel Ödüllü Hafta Sonu

Konusu 'Bunun Dışındakilerin Arşivi' forumundadır ve _-_MARLON_-_ tarafından 16 Kasım 2018 başlatılmıştır.

Değerli forum kullanıcıları,

Bu forumda aktif olabilmen için öncelikle oyun hesabına giriş yapman gerek, aksi taktirde foruma ulaşamassın. Eğer oyun hesabın yok ise, lütfen kendine yeni bir hesap aç. „Oyun için tıkla“
Konu Durumu:
Mesaj gönderimine kapalı.
  1. arkadaşlar selamlar olsun hepinize.bu etkinlik ;
    «Delta»: «Chimera» , «Phantom»
    «Epsilon»: «Mirage» , «Enigma»
    «Kuiper»: «Havoc», «Hercules», «Elite Demon» , «Silver Demon»
    «Lambda»: «Chimera» , «Phantom»

bu hafta sonu da var mı? ve ne kadar devam edecek bilgisi olan yazabilir mi? iş-ev-oyun döngümü ayarlamam lazım da :D.iyi oyunlar iyi formlar dilerim.

2. Bu etkinlik her hafta sonu oluyor fakat sürekli değişiyor kapıların verdiği ödüller.
    Kumanda Merkezi-Etkinlikler-Galaksi Kapıları Özel Ödüllü Hafta Sonu adlı konudan güncel ödülleri takip edebilirsin. Bu gece 00:00 da önce discortta sonrasında forumda paylaşılır ödüller ona göre hangi kapıyı yapacağına karar verebilirsin.

_-_MARLON_-_ bunu beğendi.
  3. Merhaba,

Haf hafta sonu kapı ödülleri güncellenmektedir.
    Buradan sürekli takip ediniz.
    Cumartesi günü mutlaka güncellenecektir.

İyi forumlar.

4. ben örnek olarak onu kopyaladım takip ediyorum zaten modum.devam edip etmediğini sormuştum.hitac etkinliği olduğu için belki devam etmeyebilir diye düşünmüştüm.konuyu aydınlattığınız için teşekkür ederim.kilitlenebilir.

..-AKDENİZ-.. bunu beğendi.
  5. Merhaba,

Rica ederim:)
    Konu isteğiniz üzerine kilitlenmiştir.

İyi forumlar.

Konu Durumu:
Mesaj gönderimine kapalı.