Galaksi Kapıları Özel Ödüllü Hafta Sonu

Konusu 'Bunun Dışındakilerin Arşivi' forumundadır ve _-_MARLON_-_ tarafından 1 Aralık 2018 başlatılmıştır.

Değerli forum kullanıcıları,

Bu forumda aktif olabilmen için öncelikle oyun hesabına giriş yapman gerek, aksi taktirde foruma ulaşamassın. Eğer oyun hesabın yok ise, lütfen kendine yeni bir hesap aç. „Oyun için tıkla“
Konu Durumu:
Mesaj gönderimine kapalı.
  1. sayın adminlerim ben yaklaşık 2,5 aydır surgeon goliaht için kapı yapıyorum.
    bu hafta ki ödül;
    «Kuiper»: «Centaur», «Peacemaker», «Sovereign», «Vanquisher» yada «Surgeon Goliath»

kapıyı bitirdiğim de ise normal ödüllerde bile olmayan;1 Citadel Elite düştü.
    neden bu gemi..
    kuiper kapısından düşecek olan diğer tasarımlar var cerrah hariç.
    ama;
    Kuiper Galaksi Kapısı başarıyla tamamlandı.
    10 yeşil ganimet anahtarı aldın.
    8 Bölünme Kristali aldın.
    30 Bölünme Kristali aldın.
    1 Citadel Elite aldın.
    4.000.000 Tecrübe Puanı kazandın.
    Sana 330.000 Şeref Puanı eklendi.
    25.000 Uridium kazandın.
    ödüllerim bu şekilde oldu...[​IMG]

2. Manitu

Manitu Guest

Merhaba,

Aldığınız ödülde herhangi bir problem yoktur, Kuiper Kapısının var olan ödüllerinden birini almışsınız. Kapı Ödüllerine buradan bakabilirsiniz. Orada da belirtildiği gibi Ageis Elite, Citadel Elite, SpearHead Elite, Goliath Venom ve Vengeance Pusat gemi tasarımlarından birini kazanma şansı %25 olacaktır. Bu şans doğrultusunda size de Citadel Elite gemisi çıkmıştır, sanırım açıklayıcı olmuştur.

İyi forumlar.

_-_MARLON_-_ ve .Paradoks. bunu beğendi.
  3. teşekkür ederim modum.herşeyi öğrendim şu an başka kapıda denemek daha iyi olacak sanırım.epsilon daha mantıklı cerrah için.konu kilitlenebilir.

4. Manitu

Manitu Guest

Merhaba,

İsteğiniz üzerine konu kilitlenmiştir.

İyi forumlar.

Konu Durumu:
Mesaj gönderimine kapalı.