Galaksi Kapıları Tamamlayınca hergün girebilirmiyiz ?

Konusu 'Bunun Dışındakilerin Arşivi' forumundadır ve FreeRunner77 tarafından 6 Şubat 2015 başlatılmıştır.

Değerli forum kullanıcıları,

Bu forumda aktif olabilmen için öncelikle oyun hesabına giriş yapman gerek, aksi taktirde foruma ulaşamassın. Eğer oyun hesabın yok ise, lütfen kendine yeni bir hesap aç. „Oyun için tıkla“
Konu Durumu:
Mesaj gönderimine kapalı.
  1. Hergün o alpha gamma beta kapıları verdikleri ödülleri alabilirmiyim ? ve tamamlayınca alpha yüzügü fln veriyor onlar ney onlarıda soriyim dedim.

2. Merhaba,

Kapıları ilk tamamlayaşınızda yüzük alırsınız. Rütbenizin yanında gözükür.

Kapıları açtığınız sürecede yapabilirsiniz. Bir kere bitirdiniz, bir daha açıp yine yapabilirsiniz. Yani açtıkça yapabilirsiniz. Sınır yoktur.

İyi Forumlar.

3. günde 1 kezmi peki birden çok kez olurmu :) yani 1 kere açınca daha açmamız gerekiyormu parça toplayıp ?

4. Merhaba,

Günde istediğiniz kadar yapabilirsiniz tabi açtığınız sürecede.

Yani tekrar yapmak istiyorsanız galaxy gates sekmesinden tekrar parça basıp açmanız gerekecek. Çünkü kapıyı bitirdiğiniz zaman parçalar sıfırlanacak.

İyi Forumlar.

5. ya ben bi kez açtığımda bir daha mı açmam gerekecek çok saçma yanlış anlamadım deyilmi ?

6. Merhaba,

Doğru anladınız. Her açtığınızda bir kez tamamlayabilirsiniz. Bir daha tamamlayıp ödülleri almak için tekrar açmanız gerekmektedir.

İyi Forumlar.

7. şimdi bırakasım geldi oyunu :D

8. .*GöKMeN*.

.*GöKMeN*. Guest

Merhabalar,

Karar sizindir sonuçta real hayat daha önemlidir.

İyi Forumlar

9. modüm merabalar. msj yaz sekmesini bulamadım o yüzden bende buraya yazmaya karar verdim. chatimin süresi dolmasına ragmen acılmadı. ve önemlisi de az ewwel 3800 seprom anlamadıgım bi nedenle gittiler . yardımcı olursanız sevinirim. o sepromları almadım .

10. Rehber

Rehber Guest

Merhaba,

Chat ile ilgili taleplerinizi Supporta yaparsanız yetkili arkadaşlar yardımcı olacaklardır.

Keyifli Forumlar.

*F*U*R*K*Λ*N*™ bunu beğendi.
Konu Durumu:
Mesaj gönderimine kapalı.