GALAKSİ KAPILARI

Konusu 'Bunun Dışındakilerin Arşivi' forumundadır ve ROCKONROLLBABY tarafından 9 Eylül 2015 başlatılmıştır.

Değerli forum kullanıcıları,

Bu forumda aktif olabilmen için öncelikle oyun hesabına giriş yapman gerek, aksi taktirde foruma ulaşamassın. Eğer oyun hesabın yok ise, lütfen kendine yeni bir hesap aç. „Oyun için tıkla“
Konu Durumu:
Mesaj gönderimine kapalı.
  1. Merhaba arkadaşlar ben 1 aydır oyunu oynuyorum günlük 100 e yakın ekstra enerji kazanıyor um ve bunları günlük açıyor um ama hala alpha kapısının 18 parçası var bana bir taktik verir misiniz ne yapmam gerekiyor

2. valla kardeş yeni başlamışsın 1 ay... ilk bi 31 lf3 ol 15 bo2 yeter 15 hız jeneratörü al sonra git skylabı geliştir kendine besleme yap hızını kalkanını arttır argeyi yavaştan yap en sonunda kapı yap 5-3 e git orda iyi gg kasarsın

3. Kardeşim yeni başladım da para çekerek hallettim ben işi geminin su anki hali: 9 adet hangar var 6 sı boş leo vega goli var Vegada 100k urilik tüm tasarımlar +şimşek+pusat Golide 100k urilik tüm tasarımlar + spectrum +sentinel 3 LF4 50-55 tane LF3 (normalde 30 du lf4 gününde bol bol lf3 çıktı :D) 26 B02 15 elit hız 8 iris hepsi 6. seviye apis 10 parca. Kalp guve uçuş duzenleri 13 argeyim Goliyi aldığım zaman kalp ile 367k dp 382k kalkan oluyor x1 4-5 k aralığında gidiyor yani hesap kötü değil kardeşim bu hesaplada alpha yapılmazsa yuh

cevap yazdım bir baksana

Moderatör tarafından en son değiştirilen: 9 Eylül 2015
  4. o
    o zaman bunun hızlısı yok petini çıkar en hızlı gemini al 5-3 de pala topla (durmadan)

5. Kardeş 5-3 te en fazla nerede pala olur onu da bir soylersen sevinirim

6. 5-3 te en fazla alt tarafta orta yerde oluyor aynı zamanda en üstte (bulutun en sonunda da çok fazla palla var).Pette hamamde topalyıcı 3 varsa pet+siz saatte 1500-2000 palla,sadece pet 500-750 palla,sadece gemi ise 1200 palla faan toplar.5-3 te topladıgınız palladiumları 5-2 de Galaxy Gates olarak takas edebilrisiniz.Tekrar tekrar 5-1 den 5-2 ye geçmemek için ise 1 hangarınızı 5-2 ye yerleştirebilirsiniz.Ayrıca gemide kami 3 varsa Her kapı yapılır.Alphayı ve betayı rahat,gamamyı uzun sürse de yapasınız.Zeta-kappa-epsilon hepsiini yapabilirsiniz.Size önerim Zeta kapısı yapmanız.Zetanın ödülleri çok iyi ve yaklaşık 2000 gg de açılyıor.Kendinize 1 hedef koyun örnek bugün 2 kere goli deposunu pallayla doldurcam diyin 400 gg kasın.5 günde zetayı açın.Zeta Kapısının Ödülleri;
    +35.000 Uridium(+NPClerden 13.000 uridium)
    +25.000 Ucb
    +25 Yeşil Anahtar
    +50 Günlük Dosyası
    +HAVOC diroit tasarımı kaznma şansı
    ---İlk yapışta % 100 ,sonraki her yapış için ayrı ayrı % 33 bir oranla.Örnek 2 zeta yaptınız havoc gelmedi 3.sü kesin vermez.3. deki şans yine aynıdır;%33
    ---Havoclarınız tüm diroitlerde olursa vuuşunuz %10 artar.
    ---Anahtarları biriktirip en az 150-200 tane olduktan sonra LF-4 veya Zeus gününde açarak LF-4 veya apis , zeus parçası elde etme şansınız olur.
    ---Günlük dosyalarıyla 24lü kalın sıkma argesine göre arge yapabilirsiniz.
    ---Ayrıca her zetadan 30 M credi+200 k Şeref+ 6 m TP geliyor.Rütbeniz de gelişir.

7. yigit-asli

yigit-asli User

kardeşim boş yere alfaya basma gg zetaya bas full havoc ol alfa boş kapı ilerde yaparsın :)

nail1454 bunu beğendi.
  8. nail1454

nail1454 User

Aynen, bende yeniyim, aylarca uğraştım alfa,beta diye,sağ olsun adminler den biri boşa uğraşma alfayla deyince 1.000 gg açtım zetayı bir buçuk saattede bitti, ödülleride iyi dünde alfayı bitirdim, gerçekten gereksiz, sonrada yapılır. birde senin donanımın bana göre 10 numara gözün kapalı yaparsın, kolay gelsin.

9. Çok teşekkürler arkadaşlar hepiniz sağolun adminim konu kilitlenebilir

10. -Keskin-

-Keskin- User

Merhaba

Rica ederiz , isteğiniz üzere konu kilitlenmiştir.

İyi forumlar

Konu Durumu:
Mesaj gönderimine kapalı.