galaksi kapıları

Konusu 'Bunun Dışındakilerin Arşivi' forumundadır ve 55hunter55 tarafından 6 Eylül 2017 başlatılmıştır.

Değerli forum kullanıcıları,

Bu forumda aktif olabilmen için öncelikle oyun hesabına giriş yapman gerek, aksi taktirde foruma ulaşamassın. Eğer oyun hesabın yok ise, lütfen kendine yeni bir hesap aç. „Oyun için tıkla“
Konu Durumu:
Mesaj gönderimine kapalı.
  1. 55hunter55

55hunter55 User

galaksi kapılarına girip sağ taraftaki enerji simgesine tıklayınca kafasına göre bi alpha bazen beta bazen de gamma kapısı parçası geliyor herkes de böyle mi acaba yoksa sadece 1 kapı için basılıyor mu enerji ???

birde alpha - beta - gamma kapı ödülleri nedir, bu kapılar zormu dur, yapmadan geçilebiliyor mu?

ben biraz forumda gezdim herkes zeus günü zeta yapın bütün urileri zetaya basın en karlı kapı o diyorlar direk o kapıyımı açamalı ??

2. Lion

Lion Guest

Merhaba,

A,B,G kapılarına basılan ödüllerde karışık kapı parçaları vermekte ama diğer kapılarda seçip bastığınızda genellikle seçtiğiniz kapı için parça verir yanı sıra cephane türü malzemeler verir.

Alpha kapı ödülü ;

20.000 Uridium
    20.000 x4 UCB-100 Mermi
    4.000.000 Tecrübe Puanı
    100.000 Şeref Puanı
    2 adet Tamir Kuponu
    2 adet Araştırma (Günlük) Dosyası

Beta kapı ödülü ;

40.000 Uridium
    40.000 X4 UCB-100 Mermisi
    8.000.000 Tecrübe Puanı
    200.000 Şeref Puanı
    4 adet Tamir Kuponu
    4 adet Araştırma (Günlük) dosyası

Gamma Kapı ödülü;

60.000 Uridium
    60.000 X4 UCB-100 Mermi
    12.000.000 Tecrübe Puanı
    300.000 Şeref Puanı
    6 adet Tamir Kuponu
    10 adet Araştırma (Günlük) dosyası

İyi forumlar.

3. Cillos™

Cillos™ User

Alpha beta gammayı hiç yapmana gerek yok. Sürekli zeta aç

GREED bunu beğendi.
  4. 55hunter55

55hunter55 User

o şekilde oluyormu atlana biliyor mu kapı lar ben sırayla yapılıyor sanıyordum

birde ben yeni başladım zeta çok zordur :)

*LİON*[TET] ve Cillos™ bunu beğendi.
  5. coder545

coder545 User

ABG kapilari birlesiktir gg basarsan karisik cikar oyle , sol taraftan kapi ismine tiklayarak baska kapiya gecersin diger kapilarda gg basarsan sadece o kapinin parcasi cikar. kapilari atlayabilirsin ustten alta sirali degil

6. 55hunter55

55hunter55 User

teşekkür ederim

7. Cillos™

Cillos™ User

Sırası önemli değil, zeta en kolay kapılardandır. Betayı yapan zetayı da yapar

GREED bunu beğendi.
  8. Darion26

Darion26 User

ABG Kapılarından basit bir şey varsa kesinlikle zetadır. Açabiliyorsan kesinlikle zeta açmalısın bastığın uriyi geri ödeyen bir kapı hem arge hem kutu veriyor. :)

Cillos™ bunu beğendi.
  9. 55hunter55

55hunter55 User

reisler zeta açacam ama yapamıyacam oyuna yeni başladım daha 4 tane lf3 var 15 tane b02 2 iris 4 flax var lazerlerin diğerleri ise uzaylılara karşı 145 hasar vuran lazerler gemim enforcer 3 seviye pet var 3 tane lazeri var

GREED bunu beğendi.
  10. GREED

GREED User

Tüm paranı zetaya vermek yerine öncelikle gemini fullersen zeta daha kolay olacaktır :)
    Zetayı biraz erteleyebilirsin istersen :)

11. 55hunter55

55hunter55 User

reis uri basmıyacam zetaya ben bu günlük ödüllerden ve kutulardan çıkar enerjileri basmadım duruyor bazılarını alpha kapısına bastım kalan enerjileri zetaya basacam arkadaşlar onu önerdi o yüzden yazdım yoksa uriyi basmıyacam zetaya yanii

GREED bunu beğendi.
  12. GREED

GREED User

İyi demişler :)
    Phoenix gemisi kullanırke basacak olursan gemi gövdesi yerine daha çok kapı parçası alabilirsin aklında bulunsun :)

55hunter55 bunu beğendi.
  13. 55hunter55

55hunter55 User

birde x2 gününde enerji basınca ödül veriyorya x2 x3 mermiler onlarda 2 katına çıkıyor mu acaba

GREED bunu beğendi.
  14. GREED

GREED User

Enerji basarken verdiği cephaneler artmaz.

55hunter55 bunu beğendi.
  15. 55hunter55

55hunter55 User

reis bende 2 tane iris varya ilten onu 8 yapıp sonra lf3 fullemeye çalışacam sonra nasıl devam edecek gelişme bana bi sıralarmısın acaba

GREED bunu beğendi.
  16. GREED

GREED User

Geç cevap için kusura bakma öncelikle.
    Tam olarak gelişme konusundan ben de pek anlamıyorum açıkçası. :/
    Onun için ayrı konu açıp öyle destek alırsan daha iyi olabilir :)

55hunter55 bunu beğendi.
Konu Durumu:
Mesaj gönderimine kapalı.