Galaksi Kapıları

Konusu 'Bunun Dışındakilerin Arşivi' forumundadır ve t3rminatörali(KAP) tarafından 11 Ağustos 2014 başlatılmıştır.

Değerli forum kullanıcıları,

Bu forumda aktif olabilmen için öncelikle oyun hesabına giriş yapman gerek, aksi taktirde foruma ulaşamassın. Eğer oyun hesabın yok ise, lütfen kendine yeni bir hesap aç. „Oyun için tıkla“
Konu Durumu:
Mesaj gönderimine kapalı.
  1. Öncelikle S.a Forum Üyeleri Ve Saygı Değer Adminlerimiz Öncelikle Bugün Gama Kapısına Girdiğimde KrisTalonlarda Patladım ve 1 hakım vardı Gama kapım giti ve şu darkorbit ekibinden şunu istiyorumki şu galaksi kapılarının hayat sayısı alma miktarı düşürülsün konuyu dikate almanızı rica ediyorum tr3

Son düzenlenen: 13 Ağustos 2014
  2. Öncelikle anket açmalısın ve tek bir fikir seçmelisin, hayat sayısı yükseltilsin mi kaldırılsın mı? Ama bana göre ikisi de doğru olmaz çünkü oyun biraz zorlamalı ki eğlenceli olsun. Hem kapıya girmeden önce: ''Bu ekipmanla Gamma kapısını yapabilir miyim?'' diye sorsaydın daha iyi olurdu.

Bu arada adaşız :D :D

3. Kaldırılmasında arttırılmasında ama hayat alma ücreti düşürülebilir ..

4. Prophecy

Prophecy User

varyemeze katııyorum hayat ücreti azalabilir
    sana bir sorum var t3rminatörali(KAP) neden konumma eksi verdiğini konuma yazar mısın merak ettim eksi verilecek ne var?
    konu = Klan Yeniliği

5. Ancasin

Ancasin User

1 hakkın varken kapıya girerek zaten sonunu hazırlamışsın bir nevi. Patlamasan bile internet gitse kapın gitti demektir. Hayat alıp girseydin kapın gitmezdi. Fiyat kısmı tartışılabilir tabii.

Jameika-TR bunu beğendi.
  6. sen hayat yada can fazlalastırsınlar diyecegüne son 1 hakkında kapıya girerek en buyuk hatayı yapıyon 60bin uriyi o kadar beyazı falan çöpe atıyon resmen hayat satın alıp girecen hayat fazlalastırsınlar diyecegine 10000 uriye kıyacan 60 bişn kazanacan baska varmı yok

Ancasin bunu beğendi.
  7. Merhaba ,

Standart olarak 3 hak veriliyor. Şayet son hakkınız kaldığında girecekseniz ve risk almak istemiyorsanız 10.000 uridium ile 1 hak alabiliyorsunuz. Böylece 2 hakkınız oluyor ve kapınız gitmez.

Konuyu ya biraz daha geliştirin yada kapatalım. :)

İyi forumlar.

8. Jameika-TR

Jameika-TR User

SModum en azından hep 10 bin uri olsa interneti kötü olanlar için söylüyorum mordonlarda bile patladıgım oluyor. 10 bin vermek bile can acıtırken bidakinin 20 bin olması :(

9. ZuLm klanı daha nolsun :D

O adamdaki ekipmanla hades tek yapılır TR3 ün albaylarından ;)

Fikre gelirseek.. Pek gerek yok bence o_O

Moderatör tarafından en son değiştirilen: 13 Ağustos 2014
  10. Arkadaşlar Ozmn Napalım Biliyormusunuz Hayat fiyatı düşürülsün olmazmı

11. O adamdaki ekipmanla hades tek yapılır TR3 ün albaylarından ;)

Fikre gelirseek.. Pek gerek yok bence o_O

[/quote]
    Ee hem adam o ekipmanla hadesi tek yapar diyorsun hemde adam daha Gamma kapısında patlıyor daha Gamma'da patlayan adam hadesi tek mi yapacak ;)

12. Gammaya gir de tallinler nasıl 250 bin atıyormuş öğren

13. Adam ortada durup bekleyecek değil ya kaçıpta kesmeye çalışacak. Hem Hades'te 30 sibelon 79500 damage atar. 2. dalga 10 boss sibelon 10.000'den 100.000 damage, 4 uber sibelon 20.000 desek 80.000 damage toplam 180.000 damage, 3. dalga emperor sibelon damage 35.000 atıyor 2. bölüm 30 lordakium 105.000 damage, 2. dalga 10 boss lordakium 15.000 desek 150.000 damage + 4 uber lordakium 120k vurur 270.000 damage 250.000'dan fazla atar 3. dalga emperor lordakium 45k atıyor. 3. bölüm 30 kristallon 4000 vursa 30 tanesi 120.000 damage eder. 2. dalga 10 boss kristallon bir tanesi 20k vursa 200k vurmuş olur + uber kristallon 35k vuruyor 4 tanesi 150k olur 150 + 200 eşittir 350k yine 250k'yı geçiyor 3. dalga 1 emperor kristallon 40k ile 300k arasında değişiyormuş 75k desek + 2 tane uber kristallon da 70k oldu sana 145k. Hem 80 kristallin 250k değil 120k atıyor, benim az önce saydığım damagelerin çoğu 120k dan fazla. Hala daha hades daha kolay diyorsan diyecek bir şey yok.

Ancasin ve Jameika-TR bunu beğendi.
  14. Jameika-TR

Jameika-TR User

Senin şu hesaplama olayına hastayım :D

15. sende taktın konulara adam tavsiye istiyor niye konuma eksi atıyorsun diyorsun

bide kendime işsiz derim ben hesaplarım ama buraya yazmaya üşenirim :D

16. Terminatör yemin ediyorum hatun olsan seni alan adam dırdırından cami avlusuna bırakır kaçardı haklısın gardaşım gammada kaçacaksa hadeste kaçamaz :D

17. Prophecy

Prophecy User

nedenini yazmamış cevap bile vermiyor

ayrıca tavsiyesine cevap verdim ben anlayışlıyım fikirlerde eksi verip geçmem

18. bende snn konuşmana hastayım :)

Jameika-TR bunu beğendi.
  19. Prophecy

Prophecy User

İnsan cevap verirdi(!)

20. -Andromeda-

-Andromeda- Guest

Bence aynı kalsın ama hayat alma için gereken miktar düşürülsün

Konu Durumu:
Mesaj gönderimine kapalı.