Galaksi Kapıları

Konusu 'Bunun Dışındakilerin Arşivi' forumundadır ve BonusRasta tarafından 10 Ekim 2014 başlatılmıştır.

Değerli forum kullanıcıları,

Bu forumda aktif olabilmen için öncelikle oyun hesabına giriş yapman gerek, aksi taktirde foruma ulaşamassın. Eğer oyun hesabın yok ise, lütfen kendine yeni bir hesap aç. „Oyun için tıkla“
Konu Durumu:
Mesaj gönderimine kapalı.
  1. BonusRasta

BonusRasta User

Alpha 27\34
    Beta 6\48
    Gamma 66\82
    Zeta 98\111

Dün zetaya 500-600 gg bastım 91 parçaydı 98 oldu :) zeta sıfır parçayken 1200 gg basmıştım. Bir ara daha zeta tek parça kalmıştı inat edip 2000 küsür gg basmıştım açılmamıştı.

Şuan 420 gg var, gece 600 gg yaparım. Alpha üçlüsüne bassam gamma ve alpha açılır mı ? Şansım yok. Betaya çok parça gider ondan dolayı kararsız kaldım

2. .SİHİRBaZ.

.SİHİRBaZ. Guest

Merhaba,

Gama kapısını bitirdikten sonra kaç alfa beta açtınız ona göre size basın yada basmayın diyeceğim.

Keyifli Forumlar

3. Kardeş sen halen oyunu oynayabiliyosan helal olsun Ben olsam kafamı kesip camdan aşağı atmıştım :D İndirim paket ve vip çekiyorum uridium kasıp 7000 uridium a 100 erli basıyorum Daha çabuk açılıyor

4. BonusRasta

BonusRasta User

Hiç açmadım gamma, alfa ve betayı 1 defa yaptım.

O zamanlar sinirden bayağı çıkışmıştım forumda yine konu açarak ama olmayınca olmuyor şans diyip geçi(ştiri)yoruz. Ayrıca havoc da çıkmamıştı.

Bu arada hiç çarpan tutturamadım zeta'da. Nedense çarpanda tutturamıyorum, x3-x4 olunca çarpan kullanıyorum olmuyor. 5'erli basıp çarpanı kendi haline bırakıyorum usandım zetadan

5. Ben sadece 100 erli basıyorum 100 lü dışında bende parça çıkartamıyorum

6. Fısıltı

Fısıltı Guest

Merhaba;

Betanız az olduğundan coğunluk ile beta kapısına parça alırsınız gamma'yı açacağınızı sanmıyorum.

Keyifli Forumlar.

7. KARANLIK

KARANLIK User

Merhabalar

Belki biraz daha parça toplarsınız ancak açılacağını sanmıyorum.Beta parçası az oraya sıklıkla çıkacaktır çıkanlarda.

İyi forumlar

8. BonusRasta

BonusRasta User

O zaman ben zeta'ya yükleneyim, cevaplar için teşekkürler konu kitlenebilir

9. KARANLIK

KARANLIK User

Merhabalar

Konu istek üzerine kilitlenmiştir.Başarılar dileriz.

İyi forumlar

Konu Durumu:
Mesaj gönderimine kapalı.