Galaksi Kapıları

Konusu 'Bunun Dışındakilerin Arşivi' forumundadır ve VΛLVE™ tarafından 16 Ekim 2014 başlatılmıştır.

Değerli forum kullanıcıları,

Bu forumda aktif olabilmen için öncelikle oyun hesabına giriş yapman gerek, aksi taktirde foruma ulaşamassın. Eğer oyun hesabın yok ise, lütfen kendine yeni bir hesap aç. „Oyun için tıkla“
Konu Durumu:
Mesaj gönderimine kapalı.
  1. VΛLVE™

VΛLVE™ User

Ben oyuna 2010 un başından beri üyeyim ve uzun süredir oynuyorum biraz bırakmıştım ama hala oynuyorum neyse konuma gelince sizce hangi kapıları yapabilirim?
    Gemim ve itemlerim:

Gemi:goli enforcer
    8 iris
    34 lf3 gemi diroitler full lf 3 1 Lf4
    28 bo2
    ful elit hız cpu lar istediğiniz hepsi
    Ar-Ge 9
    pet 5lwl 6 olcak az kaldı kami 2

Neyse gemi böyle işte sizce hangi kapıları bitirim ?
    Sepromlu x1 8k,9k atıyor sepromsuz 4500 5200 civarlarında

Son düzenlenen: 20 Kasım 2014
  2. pet yoksa alpha beta gamma biraz zor olur senin için yerinde olsam biraz uri kasarım pet için yada çekerim orası sana kalmış
    pet ile kamikaze alırım sonra kapılara yönelirim ondan çıkan uriyede argeleri yaparım

3. -Andromeda-

-Andromeda- Guest

merhaba

bu tip konuları lütfen yeni başlayanlar kısmına açınız konuyu uygun bölüme taşıyorum

iyi forumlar

4. Jameika-TR

Jameika-TR User

Zeta aç bitir pet al beta gamma yap rahatına bak

Nefes bunu beğendi.
  5. SORRYAGA

SORRYAGA User

Arkadaşım ben oyunun eski halini de bilirim.O zamanlar ne pet pet ne lf4 ne de geliştirme vardı senin ekipmandaki bir gemi çoğu kapıyı yapardı.Şimdiki pet alma mevzusu sadece zamandan tasarruf için.Alma demiyorum pet gerekli bir ekipman ama almadan da kapıları bu ekipmanlarla yapabilirsin.

6. VΛLVE™

VΛLVE™ User

benimle dalga geçme 5 yıldır oynuyorum

7. Merhaba ,

İlk olarak sakin olup üsluba dikkat edelim. Ayrıca başlığa aldanıp ben 5 yıldır oynuyorum demenin bir anlamı yok çünkü yeni yada eski olmanız birşeyi değiştirmiyor.

Oyunla ilgili taktik yardımı yada strateji almak için ilgili bölüm " Yeni Başlayanlar " bölümüdür.

İyi forumlar.

8. VΛLVE™

VΛLVE™ User

forumda yeni olduğum için bilmediğim şeyler var özür dilerim

9. Merhaba ,

Sorun değil fakat dediğim gibi daha sakin olmak gerekiyor. Ayrıca benim imza kısmında forum kuralları konusunun link'i var. İncelerseniz kuralları öğrenmiş olursunuz.

İyi forumlar.

10. Heterodox

Heterodox User

alpha beta gamma yaparsın ama uzun sürer yani mordon dalgası geldiğinde kami3le 1-2 dk da bitirebilecekken benim gibi 20dk uğraşırsın
    arge biraz eksik kalmış argeye de yönelmeni tavsiye ederim

11. .SİHİRBaZ.

.SİHİRBaZ. Guest

Merhabalar,

Alfa beta yapacağınıza zeta yapmanızı tavsiye ederim gelişmenizde büyük bir etken sağlar.

Keyifli Forumlar

12. Heterodox

Heterodox User

peki ben zeta yapabilir miyim
    aegis
    6 iris 2 flax (7.yi alcam az kaldı)
    24 lf3 15 b02
    16 arge kalın sıkmaya göre diziyorum
    seprom besleme 7k vuruyorum
    elmas uçuş düzenim var
    kami 3 yok ama az kaldı

13. VΛLVE™

VΛLVE™ User

peki modum bu özelliklerle zeta yapabilir miyim?

14. KARANLIK

KARANLIK User

Merhabalar

Kapıları yapabilirsiniz ancak pet ve kamikaze olmuş olsaydı işiniz çok zor değil kapılarda zorlanmazdınız.Bence pet ve kamikaze edinmelisiniz.

İyi forumlar

15. VΛLVE™

VΛLVE™ User

modum az önce kami2 aldım :D pet 4 olur olmaz

16. Z
    Zeta yap senin için her yönüyle iyidir

17. KARANLIK

KARANLIK User

Merhabalar

Hayırlısı olsun diyelim işinizi kolaylaştırır kapılarda toplu saldırı yapması etkisi ile.

İyi forumlar

18. skayra1

skayra1 User

skylab da sepron üremini cephaneye ve kalkana hız konfizsinew kullanırsan nerdeyse bütün kapılar eskisi gibi hala. geri cekilerek ates ettiginde kamikazesizde halloluyor görevler. ben kami almadan önce denedim kamn alıyor ama geçilirde biraz zaman aliyor. ayrıca vip degilsen sendeki kami 2 imiş suan kesinlikle kullanma. uriden zarar edersin cunku kami 2 nin atağı cok düşük.Attığın her kamiye hem tamir parası hemde yakıt parası vereceksin.Zaten tüm atagı vurmuyorsun npclere genelde kalkanları alıyor o hasarı ve kalkanlar kendini yeniliyor kısa surede...Elindeki gemiyle bence delta kalpısı bile yapılabilir yeterki kalkanların biraz dayanıklı olsun ve geri çekilme zamanlarını iyi ayarla...

19. VΛLVE™

VΛLVE™ User

çok sabırlıyım ve çok iyi oynuyorum kalkan bitmeden protegitleri geçtim kamisiz ayrıca dönerek her şeyi keserim zaten her gün 20-30 promerium hıza o civarda seprom kalkana basıyom
    bu arada kami 3 çok pahalı 50000 uriyi zor kasarım alpha bitmiş şu an betadayım ve dalgam tallin

Jameika-TR bunu beğendi.
  20. KARANLIK

KARANLIK User

Merhabalar

Kamikaze alpha ve betada işinizi kolaylaştırır.Ancak gamada olmazsa olmazdır.

İyi forumlar

Konu Durumu:
Mesaj gönderimine kapalı.