Galaksi Kapılarında Son Parça çıkma oranı

Konusu 'Bunun Dışındakilerin Arşivi' forumundadır ve akinsukru tarafından 26 Eylül 2020 başlatılmıştır.

Değerli forum kullanıcıları,

Bu forumda aktif olabilmen için öncelikle oyun hesabına giriş yapman gerek, aksi taktirde foruma ulaşamassın. Eğer oyun hesabın yok ise, lütfen kendine yeni bir hesap aç. „Oyun için tıkla“
  1. akinsukru

akinsukru User

Epsilon,zeta,hades kapılarını açayım dedim son parçaya gelene kadar normal,zetanın son parçası için 1800 gg,epsilonun son parçası için 2500 gg, hadesin son parçası için 1000 gg bastım, hepsiyle 3,4 gün içinde uğraştım daha öncesinde hiç böyle zor parça çıkma olayı olmamıştı oyunda bence kesinlikle görülmeyen hata var, çok uzun süredir oynadığım için hissedebiliyorum bu kadarı olmuyordu.

AKH2 ve rifataslll bunu beğendi.
  2. NoName45_

NoName45_ User

Evet, yaşadığınız bu durumun uzun süredir bende farkındayım açıkcası ve kendimce şöyle bir çözüm üretmiştim; mesela kapının toplam parçası 100, bizim eliminde de 95 parça mevcut ve x4 çarpan var. Asla ama ASLA böyle bir durumda o çarpanı kullanmam :D Kullanırsam dediğiniz durum gerçekleşecek ve o son parça için basacağım gg'nin haddi hesabı olmaz.

O yüzden son parçalarda ya kapıyı bitirecek çarpanı kovalarım (Örneğin yukarıdaki örnekteki x5'i) ya da mesela 92 parça var elimizde, x5 denk getirmeye çalışırım ki sonraki seferde x3 e denk getirebileyim. Çünkü son 2 parça kalırsa ve x2 çarpanlarından parça düşmez ve kendiliğinden 1 parça düşerse yine sıkıntı :D

Bu bir hata mı yoksa bilerek yapılmış bir şey mi bilmiyorum fakat aklınıza gelmediyse eğer bu yöntemi deneyebilirsiniz, benim severek kullandığım ve açıkcası son parçaları basarken her seferinde heyecanlandığım yöntemdir :D

3. Bak şimdi güzel kardeşim atıyorum 100 lük kapıda 90 lara geldiğin vakit x2 gelir gelmez kullan matematiksel olarak en kolay o şekilde kapıyı tamamlarsın. Örnek 99 parçan var 100. parçayı düşürmeye çalışıyorsun parça düşme oranı %13 1 tane parça düştü ve x2 çarpanın oldu onu kullan tekrar parça gelme olasılığı yine %13 ard arda gelme olasılığını bulmak için %13 ile %13 ü çarp %1.5 eder yani bu taktikle(x2 çarpan gelir gelmez kullanarak) ortalama 66gg kullanarak 99. parçadan 100. parçayı tamamlayabilirsin.Sen son parça için binlerce gg harcamışsın yazık olmuş.x2 çarpanı kullandığın zaman yine gg parçası gelirse mecburen sana kalan kapının parçasını verecek.

4. Titan.

Titan. Guest

Merhabalar,

Öncelikle başlığınızı daha uygun şekilde düzenledim.

Bu durum tamamıyla sizin şansınız ile alakalı olduğunu düşünüyorum. Bireysel tavsiyeme gelirsem son 10 yada son 5 parça kaldığında 100 lü değil de 5 li yada 1 li şekilde enerji veya uridium harcamanız daha uygun olacaktır.

İyi Forumlar.

5. akinsukru

akinsukru User

Son parçası kalmış kapıya çarpanı işaretleyerek basınca son parçanın çıkma olasığı imkansızmı yani

6. Hayır,son parçayı açmak için tek tek basıcan çarpan gelir gelmez kullanıcan bu şekilde 100gg bile harcamadan alırsın son parçayı.

7. .Hypnos.

.Hypnos. Guest

Merhaba,

Hayır, aksine son parçası kalmış kapıya çarpan işaretleyerek basarsanız parçayı düşürme şansınız daha da yükselecektir.

İyi forumlar.

8. akinsukru

akinsukru User

a,b,g de ne önerirsiniz şuan alfa 33/34 beta 45/48 gamma 74/82 nasıl bi gg basma sıralaması izlemem lazım

9. .Hypnos.

.Hypnos. Guest

Merhaba,

Alfa, beta, gama kapılarına bastığınız galaksi enerjiler rastgele 3 kapı için de çıkmaktadır. Bu sebeple öncelik vermeniz mümkün değildir.

İyi forumlar.

10. akinsukru

akinsukru User

bişi daha sorucam, mesela 5 parça lazım bi kapıda 6 çarpanı kullanınca ondan parça çıkmıyor dimi,5 parça için 5 çarpanı bütün parçaları verebiliyor mu, anlamak istediğim 4 çarpanından parça çıkarsa son 1 parçammı kalıcak ya da 4 çarpan var bastığım ve çarpanın toplamı yani 5 parçamı çıkıyor,son 5 parçası kalan bi kapıda hangi çarpanları kullanabilirim iyice kafam karışıyor :)

11. .Hypnos.

.Hypnos. Guest

Merhaba,

Çarpan kaç ise o kadar parça gelmektedir. 5 çarpanda 5 parça, 4 çarpanda 4 gibi. 5 parçanız kaldıysa çarpan 5 veya 6da basmanızı öneririm.

İyi forumlar.

12. akinsukru

akinsukru User

5 parça kalınca 6 çarpandan parça çıkıyormu bu soruyu sorduktan sonra bastım 77/82 idi 1 enerji bastım 6 çarpanda açıldı cevabı aldım :D şimdi şunuda sormak istiyorum, mesela 5 parçam kaldı diyelim yine 5 çarpan var elimde 5 çarpanı kullanırken 1li 5li 10 lu 100 lü enerjiden hangisini basim az basınca kar ederim onu biliyorum eğer parça çıkma olayı yüksekse fazla enerjide basıyım umarım anlatabıldım

Son düzenlenen: 29 Eylül 2020
  13. 100 lü basma yeter 5 li veya 1 li basmani oneririm