Galaksi Kapılarıyla Alakalı

Konusu 'Bunun Dışındakilerin Arşivi' forumundadır ve Grandmaster. tarafından 7 Nisan 2020 başlatılmıştır.

Değerli forum kullanıcıları,

Bu forumda aktif olabilmen için öncelikle oyun hesabına giriş yapman gerek, aksi taktirde foruma ulaşamassın. Eğer oyun hesabın yok ise, lütfen kendine yeni bir hesap aç. „Oyun için tıkla“
Konu Durumu:
Mesaj gönderimine kapalı.
  1. 2 sorum olacaktı,

1.) Hafta içi ödüllerin x2 olması daimi midir? (Yani artık hafta sonu olmayıp sadece devamlı hafta içi olacak diyebilir miyiz?
    2.) Galaksi kapısı enerji basım indirimi yalnızca hafta sonu ve yine devamlı mı olacak?

Şayet indirim ve x2 çakışacaksa(Kİ ÇAKIŞMASI NELERE YOL AÇIYOR GÖRDÜK) elimdeki uridiumu harcamayacağım, cevapları bekliyorum.

Son düzenlenen: 7 Nisan 2020
  2. ateistkeci

ateistkeci User

Hafta içi çift ödüller geçici bir önlem/telafi diyebiliriz yani kalıcı değiller

İkinci sorunu anlamadım ama sanırım indirimi soruyorsun indirim hafta sonu olacak :)

3. Welbeck

Welbeck User

Büyük ihtimal bu hafta ve önümüzdeki hafta için geçerli olacak. Mimesis etkinliğinde millet baya uridium kastı onlar sunucuyu çökertti büyük ihtimal yarın sabahki reste düzeltilmesi planlanıyor. Bu önümüzdeki etkinlikte eğer fazladan uridium verecekse kendinizi yeniden hazırlayın yine çökmeler yaşayacağız :)

İkinci soruna gelirsek tam emin değilim kimse emin değil bence takvimi takip ederseniz daha iyi olur

4. Yanıtlar için teşekkürler 2. soruda 1 kelimeyi eksik yazmışım soru anlaşılmaz hale gelmiş haklısınız :p.

Peki ödüller x2 olmasa bile sırf indirim var diye hafta sonu yapmak mantıklı mı sizce?

5. -İDALI-

-İDALI- User

Sınırlı uridyumun varsa indirimi beklemen avantajlı tabiki. Mesela yapabileceğin kadar çok zeta yapman gerekiyorsa ve 1 milyon uri varsa indirim gününde daha fazla kapı yaparsın.

Grandmaster. bunu beğendi.
  6. Tam anlamıyla 1m küsür uri var ve zeta için bekletiyordum :rolleyes:.
    Ama düşündüren şu; diyelim 2 hafta sonra ortak olacaklar x2 ve indirim , kasma olmayacağı ne malum yine bağlantı sorunundan güme gidebilir bilemeyiz bu da ayrı düşündürüyor :)

7. Welbeck

Welbeck User

Yukarıdaki arkadaşın dediği gibi hatta 10 m uridiumun da varsa yine indirimi bekle :) hatta ve hatta yapmak zorundasın diye düşünelim ben indirimsiz basar 70 uriden yaparım daha iyi :) tabi bu benim düşüncem kapıdan ne beklediğine bağlı genelde kapı şeref için yapılır. zeta gelişmek için yapılır ve her iki ihtimale de x2 etki ediyor :)

8. Titan.

Titan. Guest

Merhabalar,

1) Hafta içi x2 ödülleri pek yakında sona erecektir diye tahmin ediyorum ama kesin bir bilgi değil. Eğer herhangi bir şekilde farklılık olursa takvimden görebilirsiniz. Çünkü yarın gelecek Güncelleme ile lag sorunlarının giderilmesi ve oyun içinde rahatlama olması hedefleniyor. Böyle olursa da eski haline dönecektir. Sadece pazar günü x2 olarak devam edecektir.
    2) Evet herhangi bir farklı bilgi gelene kadar, sadece hafta sonları Galaksi kapılarında indirim geçerlidir.

Başka bir sorunuz yoksa konunun kilitlenmesini talep edebilirsiniz.

İyi Forumlar.

9. JαbbαŔ

JαbbαŔ User

Sayın moderatör gelecek olan güncelleme resetle beraber mi gelecek sonrasında mı? Belli bir saati var mı

10. ateistkeci

ateistkeci User

Yarın sabah sat 9.00'da gelecek diye biliyorum duyuruda öyle yazmışlardı

JαbbαŔ bunu beğendi.
  11. Krios

Krios Guest

Merhaba,

Daha detaylı bilgi almak için buradan ulaşabilirsiniz.

İyi forumlar.

12. JαbbαŔ

JαbbαŔ User

Kapıyı söylemiyorum, çarşamba güncelleme gelecekmiş yani bugün olmuş oldu ne zaman gelir elinizde bilgi var mı

13. .Hypnos.

.Hypnos. Guest

Merhaba,

Güncelleme saat 9'da gelecektir. Güncellemeyle alakalı detaylı bilgiye buradan ulaşabilirsiniz.

İyi forumlar.

JαbbαŔ bunu beğendi.
  14. Teşekkür ederim konu kilitlenebilir.

15. .Hypnos.

.Hypnos. Guest

Merhaba,

Konu isteğiniz üzerine kilitlenmiştir.

İyi forumlar.

Konu Durumu:
Mesaj gönderimine kapalı.