GALAKSİ KAPISI (ACİL YARDIM)

Konusu 'Bunun Dışındakilerin Arşivi' forumundadır ve -pikalo- tarafından 30 Ağustos 2014 başlatılmıştır.

Değerli forum kullanıcıları,

Bu forumda aktif olabilmen için öncelikle oyun hesabına giriş yapman gerek, aksi taktirde foruma ulaşamassın. Eğer oyun hesabın yok ise, lütfen kendine yeni bir hesap aç. „Oyun için tıkla“
Konu Durumu:
Mesaj gönderimine kapalı.
  1. -pikalo-

-pikalo- User

GALAKSİ KAPISINI NASIL DAHA ÇABUK İNŞA EDERİM. EKSTRA ENERJİ İLE ÇEKİYORUM YILDA BİR KEZ (NEREDEYSE) PARÇA ÇIKIYOR. YARDIM!

2. Öncelikle iki tane konu açmana gerek yoktu ama neyse, bir de konu yeri yanlış ''Yeni Başlayanlar'' kısmına konu açarsan çok daha fazla cevap alırsın, ayrıca internete ''darkorbit gg basma taktikleri'' diye yazarsan yığınla sayfa çıkar.

Yine de bende bildiğim taktikleri söyleyeyim, bence 100'er 100'er bas sonlara doğru 5'er 5'er ya da 10'ar 10'ar basarsın, ayrıca çarpan x2 ya da x3 olduğunda kullan.

3. Merhaba ,

Diğer konuyu kapattım.

Ya palladium toplayıp onları galaksi enerji ile takas edip enerjiye çevirdikten sonra galaksi kısmında kullanabilirsiniz. Bonus ( Avantaj ) kutusu toplayarak biriken enerjileri kullanabilirsiniz. Yada uridium ile kapı açmaya çalışabilirsiniz.

İyi forumlar.

Konu Durumu:
Mesaj gönderimine kapalı.